Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ez az étrend?...

Szerintetek jó ez az étrend? Ha nem, akkor mit kéne kivennem belőle? Köszönöm, ha elolvasod és válaszolsz.

Figyelt kérdés

Reggeli Tízórai

1.nap:-2 főtt tojás - gyümölcs joghurt

- párolt zöldség

-1 puffasztott rizs

2.nap:-2-3 abonett -1-2 alma

sonkával

3.nap: -zabpehely -pufirizs/abonett sonkával

tejjel

4.nap:2 abonett sonkával -gyümölcs/ zöldség

5.nap: -rántotta 2 tojásból -kefír, abonett

6.nap:-zabpehely -abonett felvágottal

tejjel

Ebéd: Uzsonna:

1.nap: - grillezett csirke - túró,tejföl gyümölccsel

- párolt zöldség

2.nap: - barna rizs - saláta

- kukorica

3.nap:-1-2 főtt krumpli -tonhal konzerv

abonett

4.nap:-sóska - gyümölcs

1 virsli

5.nap: - hal,barna rizzsel - egy pohár tej

vagy salátával

6.nap:-főtt burgonya -zsírszegény túró

-zöldség gyümölcs

Vacsora:

1.nap: - saláta

2.nap:-2-3 abonett felvágottal

- paradicsom

3.nap:saláta

4.nap: saláta

5.nap: saláta

6.nap: abonett felvágottal

2014. júl. 4. 17:53
 1/6 anonim válasza:
tökéletes ;)szerintem mondjuk a 3.ik napnál a sonkát kiveheted. egyél sok gyümölcsöt,ilyenkor sok gyümölcs van.A túrót ízesítheted zöldfűszerekkel, melyek szintén fokozzák a zsírégetést, és enyhe vizelethajtó tulajdonságúk is van,és igyál rengeteg folyadékot.:)
2014. júl. 4. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
4. nap nagyon kevés, mehet normális hús ebédre a virsli helyett. A többi tűrhető, de ha sportolsz mellette, akkor ennél jóval több kell.
2014. júl. 4. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Kb ki kéne venni az összes tejterméket, gyümölcsöket, abonettet, puffasztott rizst a tartósítószerrel televágott tonhal konzervet és a felvágottat. A többi jó.

Ami még nem jó az az ételek keverése. Amiket írtál az nagy részben egy gyomor terhelő, savasító emésztést lassító kaja. ráadásul kevés és arra kényszeríted a szervezeted hogy állítsa magát raktározó üzemmódba.

Tejtermék-gyümölcs nem oké

Hús gyümölcs nem oké

hús tejtermék gyümölcs nagyon gáz

főtt tojás gyümölcs joghurt :D na neh :D

A gyümölcsöt csak külön és semmivel nem keverve ha már eszed.

napi 3x kaja nem oké

Zöldég hús oké

Tojás zöldség oké

Normális főzött rizs párolt zöldség hegyek oké

Napi 6x étkezés oké, könnyen emészthető legyen a kombináció, gyors legyen az anyagcsere ebből kifolyólag és ne legyen éhség érzet, fehérje, szénhidrát, vitamin és vízhiány.

Nekem ez a véleményem és nem bántásból írtam :)

2014. júl. 4. 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as ezek nem keverve vannak csak ide nem lehet normálisan különszedve leírni az étrendet.Ez napi 5x étkezést takar.
2014. júl. 4. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:

oopsz ezt tényleg benéztem, bocs csak felületesen futottam át, kimaradt a tízórai és az uzsonna :) a többi marad :D vagyis javítok a virsli meg a kukorica sem oké meg vacsorára csak saláta sem oké.

Szénhidrátnak a pufirizs, barnarizs és a zabpehely oké.

Fehérjének a tojás a hal oké. (tudom nem kívánságműsor de még a csirkemell párolva az kéne, főleg vacsorára zöldséggel meg edzés után közvetlen)

Párolt zöldség, sóska nagyon oké.

Most csak magamnak mondom :)

Amikor tömeget növelek kalória többletet viszek be. Testsúly kilogrammonként 2g fehérje és 5g szénhidrát plusz minimum fél kilő párolt zöldség. A fehérje: tojás, csirke, pulyka.

Szénhidrát: rizs, barna rizs. Zöldség: brokkoli, répa, spenót, karalábé, karfiol stb (párolva) Minden kivan számolva és pontosan 3 óránként eszek.

Amikor szálkásítok, kalória deficit van. Gyakorlatilag minden marad csak a szénhidrát mennyiséget viszem le brutálisan testsúlykilogrammonként 2g-ra. Ilyenkor az történik hogy az izom csak nagyon kismértékben épül le (mert van bőven fehérje ami fenntartja) és mivel nagyon kevés a szénhidrát a szervezet kényszerítve van hogy a zsírraktárhoz nyúljon, ilyenkor fogyok. Nos, kb ez egy szálkásító étrend, nagy vonalakban. Multivitamint is szedek.

Kellemes hétvégét és sok sikert.!

2014. júl. 5. 01:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj:) És köszönöm a válaszodat! Meg persze a többieknek is köszönöm!
2014. júl. 5. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!