Szerintetek? Valami "olcsóbb sporteszközt" szeretnék venni otthonra. Mi a véleményetek a Leg Trainer-ről? Ér valamit? Vagy vegyek szobabiciglit? Abban viszont nem tudom, hogy mi a különbség a szalagfékes és a mágnesfékes között.
Leg Trainert használt az egyik ismerősöm. Annyira nem volt rossz, de egy idő után össze-vissza nyikorgott, szörnyen idegesítő volt. Szerintem a szobabiciKli szörnyen unalmas, inkább menj ki a szabadba és ott tekerj.
Ami az én észrevételem: az olcsó sporteszköz általában olyan is: rossz konstrukció, hamar tönkremegy, nem élvezet vele a sport, sőt egy idő után ráun az ember és csak a helyet foglalja.
Miért nem mész a szabadba a levegőre? Kocogás, futás, bicikli, úszás stb.
Ami a fékrendszereket illeti a szobabiciklikél:
Szalagfékes: Egy műanyag szalag menet közben lefékezi a lendkereket. Ez zajjal jár és a lendkerék mozgása sem egyöntetű.
Mágnesfékes: A lendkereket egy mágnes lefékezi. Mivel a lendkerék és a fékrendszer között nincs kapcsolat, emiatt (majdnem teljesen) zajmentes és a lendkerék járása egyenletes.
Szóval egyértelműen mágnesfékes, de az nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!