Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le és mennyit?

Hogyan fogyjak le és mennyit?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék semmilyen tablettát használni. Természetesen gondoltam a fogyásomat. Mivel az iskolában sokan piszkálnak a súlyom miatt, ezért el is vették az önbizalmam. Sokszor amikor sétásetalok a folyosón úgy érzem, hogy a nem létező alakomat figyelik. Ezen szeretnék változtatni. Be szeretném bizonyítani az osztálytársaimnak, hogy képes vagyok lefogyni. Persze elsősorban magam miatt szeretnék, meg egy kis önbizalmat is kapnék. Tudom, hogy iskolakezdésig kevés idő van (jelenleg:2014.07.02), de szeretném azt hallani, hogy "de jól nézel ki". Úgy gondoltam, hogy naponta 100 guggolás, kétfajta 100 db-os fekvőtámasz, 50 hasprés, 100 felülés, 30-40 perc futás (igen, naponta). Kevesbbt eszek. Az előző hónapban kevesebbet ettem, de nem edzettem. Most, jelenleg 164cm és 62.3kg vagyok. Nyolcadikba megyek, tehát 14 éves vagyok. Lehet, hogy nem tudjátok hogy nézek ki (feleslegek:kar, has, comb!, toka, fenék). Kérlek szépen titeket, SEGÍTSETEK!

2014. júl. 2. 20:28
 1/4 Lipton. ***** válasza:
A diéta a fontos, csinálhatsz akárhány felülést, diéta nélkül semmit nem ér. :/
2014. júl. 2. 20:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Milyen diétát javasolsz?
2014. júl. 3. 09:48
 3/4 Csiß ***** válasza:
Ne tornázd/fusd szét magad mert szét b*szod az izületeidet és izmaida.Normálisan és normális ételeket egyél.Akkor lesz fogyás.
2014. júl. 3. 11:19
 4/4 anonim válasza:
a diéta során le kell mondanod mindenféle édességről, legyen az csoki, cukorka, jégkrém, bármi. Hanyagold továbbá a kenyér fogyasztását, ha eszel, akkor is teljes kiőrlésűt. Mérsékeld a tésztafogyasztást. A húsok közül inkább csirkét, halat egyél. Ezekhez köretnek párolt zöldséget. Krumplit semmiképpen, ugyan is abban sok a keményítő.Lefekvés előtt 2-3 órával már ne egyél. Igyál sok vizet, minél többet, még akkor is, ha nem kívánod. Naponta 2-3 litert minimum. A cukrozott üdítők/szörpök mind tabu. Egy nap alatt 6-szor egyél kevesebbet. Emellet sportolj rendszeresen.
2014. júl. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!