Hogyan tehetném formássá a hasamat?
Nem kocka hasat szeretnék, hanem inkább feszest és hogy látszodjon a derékvonalam. Nincs rajtam számottevő súlyfelesleg, csak úgy érzem egyenetlenül van elosztva.
A felülés segít? Én napi 2x50-re gondoltam így kezdésképp...és mindennap. Jó lesz ez vmire?
Amit írsz, az jó bármelyik. Fogyóznod nm kell, mert mindenünnen hamarabb megy le, legutoljára a hasról menne.
Összehasonlítom a tornázó ismerősöm hasát a magaméval, vagy a magam nem tornázósát azzal, mikor tornáztam...látszik, ki tornázik, szemre, elsőre.
A felülés, a lábemelés is jó, és ha csinos deréksziluettet akarsz(oldal) akkor ülj jobbra-balra ki a sarkad mellé 30x!
Akármit mondanak a szakemberek, ezek mind beválnak, tapasztalat!
A hullahopp-karikázás is cm-eket karcsúsít a derékon. És ha csak teheted, hord szoros övet vagy szoknyát derékon! Anyukám csak ennyit tett, és mindig karcsú volt a dereka.
A régi népi ruhákban is az volt mindenki, mert igen erősen meghúzák a derekat, amitől az ember kihózza magát, és egész nap "tart" a hasizmával.
Ha a hátadból pont "hiányzik" ami elől többlet, akkor a hátizmaidat is erősíteni kell( CICAHÁT, CSIGA)
Sokszor ahanya tartás miatt tűnik nagyobbnak a has.
És amikor csak eszedbe jut, húzd ki magad(ki a mellet be ahasat, ne nézz a földre, vállakat lefelé)és húzd be a " képzeletbeli farkadat" magad alá - mint a kutya, amikor maga alá kapja a frkát - íg ymegszokod ahelyes tartást és erősödik a hasizmod.
Itt a belettiskolába lányoknak mind lapos a hasa, mert mindig így "behúzzák a farkukat" - a csípő vízszintes tengeye elől felfelé billen.Ha érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!