161cm 68kg 13éves csaj vagyok. Mi lenne az ideális testsuly?
Figyelt kérdés
tudom hogy még fiatal vagyok ne fogyozzak de akkor is zavar hogy dagadt vok...segitsetek hogy hogy tudnék lefogyni2008. aug. 1. 21:55
11/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ de sztem a 68 az sok..:(
2008. aug. 5. 18:42
12/14 anonim válasza:
Szerintem olyan 50kg. Én is ilyen magas vagyok, bár nem ennyi idős, ennyi idősen olyan 42 kg voltam, de az nagyon kevés volt.
Szerintem nálad belefér, hogy kicsit több legyél, mert még növésben vagy, de szerintem érdemes lenne 60 kiló alá menni.
Kérj tanácsot dietetikustól, segíthet, hogy úgy fogyj, hogy nem kell fogyóznod, hanem csak kicsit megváltoztatnod az étrendet. Az éhezés semmiképpen nem vezet sehová. Járj el táncolni, vagy sportolj.
13/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..
2008. aug. 10. 20:35
14/14 anonim válasza:
Szia én is 13 éves vagyok,162 cm magas és 58 kg...én is fogyni akarok legalább 5 kilot.....ha odaadnád az e-mail címed esetleg beszélhetnénk hogy én mit sportolok és mit eszek illetve te....de csak ha akarod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!