Fogyás húsz nap alatt?
Figyelt kérdés
Februártól fogyókúrázom. 71 kg-ról lettem 62. 20 nap múlva megyünk nyaralni és addig leszeretnék adni 3-4 kilót, vsgy legalább is karcsúsodni. Mindennap tornázok és heti négy órát kézilabdázom. (most zártuk a szezont). Van esélyem?2014. jún. 30. 20:08
2/5 anonim válasza:
20 nap alatt 3-4 kiló simán megvan, ha egészségesen, kevesebbet eszel, és sportolsz mellette.
3/5 anonim válasza:
Ki pontoz le? Olyan akinek nincs kitartása? Én 15 nap alatt fogytam 4 kilót...
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem lepontoztalak, hanem kaptál zöld kezet is. Nem tudom mennyit lehet fogyni, de gratulálok ahhoz a négy kilóhoz :) és az látványos volt? észrevehető?
2014. jún. 30. 22:09
5/5 anonim válasza:
A 4 kiló még nem feltűnő, de kicsit könnyebben éreztem magam, és végre lapos volt a hasam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!