158cm és 65kg vagyok de szerintem nem látszik rajtam de mégis azt mondogatják nekem hogy folyamatosan hizok, meg barátaim is kérdezik hogy nem e kénne egy picit mozognom. de én nem látom magamon a hizást. miért van ez?
Nem vagy izmos?? Tudom, hogy mindig ezt mondják de az izom többet nyom ezért mutathat többet a mérleg. És picit vastagabbnak is tűnhetsz tőle, és ezért látják úgy mások mintha híztál volna...
Vagy tényleg híztál egy kicsit. Bár szerintem nem kell sokat fogynod, inkább csak formásodnod, de ha így érzed jól magad akkor ne foglalkozz a többiekkel.
163/70-nel egy mai tini szemében szerintem bálna lennék :) Rengeteg hájam van, főleg, hogy szinte mind a hasamon (ez 66 kilóval is így volt). Úgyhogy hacsak nem vagy igen izmos, látszania kell rajtad. Azzal együtt, hogy sokat számít, hogy milyen alkatú az ember.
De mivel nem látunk, úgyse tudjuk megmondani, hogy mi a helyzet. Mérhetsz testzsírt, az már informatívabb, ha ránézésre nem tudod megmondani, hogy ami rajtad van, az izom vagy háj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!