Miért kapok kékhalált játék közben? A prcim folyamatosan 50-60 C° között mozog, a HDD-m folyamatosan 36 C°. Mégis mi okozhatja?
Ittvan 2 kép a bluescreen wieverrel.
Egy Acer Aspire 5755G laptopom van.
Első, mi ez a hülye tendencia, hogy "miért játszol laptopon"? Már bocsánat de ez eléggé retardált hozzáállás, mindenki azon játszik, amin akar. Persze, lehet azzal jönni, hogy "jjajjmertalaptopjobbanmelegszik" meg hogy "rövidülazélettartama" a ló...fszt. Hűtőpadról hallottál már?
Képzeld, vannak olyan laptopok, amik már jók játékra, és emellett nem is feltétlenül kerülnek egy ökör árába.
Én is laptopon játszok már évek óta, és a 3. gépemet fogyasztom. És véletlenül sem azért, mert tönkrementek volna az előzők, hanem mert eladtam őket.
Olvastál valamit valahol, legyél boldog vele, de másokat nem kell a hülyeségeiddel traktálni.
Csak hoyg a témához is szóljak: itt a videokarival lesz a gond, ugyanis directx és nvidia driver fájlokat látok a listában, az első 3 helyen. Próbálj meg esetleg egy új (Frissebb) drivert tenni a videokarihoz első körön, esetleg a directx-et is frissítsd.
Esetleg elképzelhető, hogy egy portalanítás sem árt a laposnak, időnként nem árt kifújni egy kis sűrített levegővel, vagy esetleg szétkapni és úgy kifújni belőle a port.
Remélem, segítettem valamennyit. Írj nyugodtan privátot is akár, ha még lenne kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!