Milyen joghurtot vegyek, ami nem hizlal annyira?
Figyelt kérdés
Gondolom az ilyen danon meg ilyen gyümölcsös noname joghurtok hizlalnak, de az aktivia?
Egyrészt esténként enni, meg lefagyasztani nyáron jégkrémnek :)
2014. jún. 29. 22:10
3/4 anonim válasza:
Azt tudnod kell, hogy mindegyik joghurtban van kb. 4-5 g/100g tejcukor. Ettől függetlenül én is szoktam néha enni, de mindenképp olyat kell, ami hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ilyen pl.: Sole Update, Activia 0,1% ivójoghurt. De ezeknél sokkal jobb, ha veszel natúr joghurtot, és raksz bele friss gyümölcsöt. Mértékkel ezt lehet enni, én legalábbis tudtam fogyni, amíg ettem ilyeneket (most már mellőzöm ezeket, kerülöm a tejtermékeket).
4/4 anonim válasza:
Ha már joghurtot veszel, csakis natúrat vegyél, abból meg tökmindegy, milyen márkájút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!