Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen joghurtot vegyek, ami...

Milyen joghurtot vegyek, ami nem hizlal annyira?

Figyelt kérdés

Gondolom az ilyen danon meg ilyen gyümölcsös noname joghurtok hizlalnak, de az aktivia?

Egyrészt esténként enni, meg lefagyasztani nyáron jégkrémnek :)

2014. jún. 29. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen joghurt.
2014. jún. 29. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Natúr joghurtot vegyél.
2014. jún. 29. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt tudnod kell, hogy mindegyik joghurtban van kb. 4-5 g/100g tejcukor. Ettől függetlenül én is szoktam néha enni, de mindenképp olyat kell, ami hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ilyen pl.: Sole Update, Activia 0,1% ivójoghurt. De ezeknél sokkal jobb, ha veszel natúr joghurtot, és raksz bele friss gyümölcsöt. Mértékkel ezt lehet enni, én legalábbis tudtam fogyni, amíg ettem ilyeneket (most már mellőzöm ezeket, kerülöm a tejtermékeket).
2014. jún. 30. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már joghurtot veszel, csakis natúrat vegyél, abból meg tökmindegy, milyen márkájút.
2014. jún. 30. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!