Szerintetek kövér vagyok, vagy milyen kategóriába tartozom? (KÉPPEL! )
Aggódom az alakom miatt, nem vagyok vele megelégedve. Mostanában nem eszek napok óta, teljesen belebolondultam ebbe az alak dologba, kíváncsi lennék a véleményeitekre és javaslataitokra! :) 15/L
Nem vagy kövér, egész jó alakod van. Lehet rajta javítani, de undorodnod egyáltalán nem kell magadtól. Ha ennyire korlátozottak az étkezési lehetőségeid, akkor ezekre figyelj oda:
- Nincs nasi, se édesség, se chips, se üdítők. A cukrot felejtsd el, mintha nem is létezne, semmibe ne rakd.
- Lehetőleg ne egyél kenyeret, vagy ha megoldható, teljes kiőrlésűt egyél. Főzelék, lecsó, tojás, stb. mellé nem kell kenyér.
- A főtt kajáknál egyél több húst, kevesebb krumplit, rizst.
- Megpróbálhatod megbeszélni otthon, hogy figyeljenek jobban oda, hogy mit főznek.
A lényeg végülis annyi, hogy a szénhidrátbevitelt csökkents, a fehérjebevitelt pedig lehetőleg emeld. Az ételek tápértékeit megtalálod az interneten. Nyilván ne a gulyáslevesre keress rá, hanem a nyers összetevőkre. :)
Még egyszer mondom, nem vagy elhízva, de ha attól a pár kg feleslegtől meg akarsz szabadulni, akkor inkább így próbáld, se semmiképp ne kezdj koplalni, meg vacsorát kihagyni.
Szerintem kimondottan csinos és arányos alakod van, most kezd igazán nőiesedni, ne aggódj, még változni is fog :)
Aggodalomra semmi ok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!