Vélemény?! Ez már kövér vagy duci vagy milyen kategóriába tartozik (főleg fiúktól kérdezem).
-10 kg a cél amugy 181-2 cm lehetek és 70kg körül..
ez a majdnem tökéletesbe tartozik nálam, és nem látszik plöttyedtnek
25f
Ne dicsérjétek már!!
Nem látjátok, hogy direkt azért tett fel magáról félmeztelen képeket, hogy begyűjtse a sok nyálcsorgató pasas dicséretét?
Szánalmas kis k*rva!!
köszönöm igen tudom h nincs derekam és azon vagyok csak hasról a legnehezebb fogyni mert ott indul be legkésőbb a fogyás..
4.válaszoló ez neked hol amorf alak már bocs? tudom h nem vagyok egy sovány de nemvagyok plöttyedt..
6.válaszoló te kinek képzeled magad hogy le k*rvázol valakit akit nem is ismersz meg semmi..??!! tisztába vagy te a szó jelentésével, h kikre mondják ezt? úgy látom nem.. azért mert feltettem pár képet magamról fehérnemübe le írtam azt is h miért.. és attólmég h valószínüleg te egy disznó vagy nem kell másokat oltogatni akik jobban néznek ki nálad.. szánalom vagy..
de a többi válaszolónak köszönöm:)
a testzsír lehetne alacsonyabb kb 5-8%al.
amúgy meg nyugodtan felrakhatod ezeket a képeket a rosszlanyok.hu-ra,lesz jelentkező azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!