Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért lett a sovány a szép?

Miért lett a sovány a szép?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon olvastam egy kérdést hogy ki hány cm és hány kg. Volt aki írta h 162cm és 62kg és le akar fogyni 10kg-t legalább. Miért kell csont soványnak lenni??? Marilyin Monroe nem dögös csaj? Most nem azt mondom hogy aki 80kg az ne fogyjon le, de az egészsége miatt ne a divat miatt. Én 160cm vagyok és 62kg és én dögösnek érzem magam és ki tudok akadni azon, ha nálam vékonyabb lányok gyötrik magukat az állandó fogyókúrázással mert ciki azt mondani hogy 55kg, jobb ha csak 43... Nem vagyok tini, de a felnőtt férfiaknak tuti hogy a husisabb nők tetszenek. Lehet hogy a tini fiúknak a vékonyak, de az is csak divatból. A párom munkatársa épp tegnap dicsekedett a páromnak a felesége képeivel, mert meghízott egy kicsit és sokkal jobban gerjed rá, mióta felszedett egy pár kilót. nem az lenne az értelmes gondolkodás hogy élvezd az életet? És nem az önsanyargatás? Vacsizni egy jót, borozgatni, esős napon csokit enni. Vattacukrot enni a vásárban, moziba ülni fél liter kólával és popkornnal... De ezek nem mennek önfeledten ha a mérleget is cipeljük magunkkal. MIért lett ennyire fontos a külső? Valaki lehet egy állati jó nő (személyiségileg) attól hogy nem csont sovány. A belsőnket kellene trenírozni és nem a külsőt. Fontos az is de a lényeg: A külső megfog, a belső megtart. Mit érsz el vele ha dögös cicababa vagy, ha nem tudod megtartani a pasit mert ha megismer rájön hogy nem ilyen feleséget keresett magának?
2014. jún. 27. 06:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"De nem hízok és nem is fogyok. "

Most meg. Nem irtad hany eves vagy, de 35 ev folott ez az allapot eleg erosen kezd megvaltozni, az addig "barmit ehetek akkor sem hizok" tipusu csajok is elkezdik felszedegetni a zsirparnakat. Azok akik amugy is enyhen(?) tulsulyosak mint te, es imadjak a szemet kajakat, azok sokkal nehezebb helyzetben lesznek, es mire 40-45 evesek lesznek egyszeruen szetfolynak. Nezz korul, lathatsz erre peldat rengeteget.

Csak akkor mar keso lesz a kapkodas.

" Persze hogy vannak önértékelési problémáim mivel a körülöttem zajló életben csak azt tartják emberszámba aki méregeti a testzsírszázalékát, és minimum heti kétszer jár el kondizni vagy bármilyen más fitness csodába."

Igen, bizonyos korokben, foleg az intelligens, iskolazott retegben az elhizas kezd az igenytelenseg szinonimaja lenni, mint a zsiros haj vagy a honaljszag.

Bar te fentebb azt irtad hogy igy is elegedett vagy magaddal meg dogosnek hiszed magad, akkor meg mi a gond? Le kell szarni hogy az emberek mit gondolnak.

Amugy a masik oldal is ilyen am: ha az ember elhatarozza hogy sportolni kezd, fogyni fog, megvaltoztatja az etrendjet, akkor meg jon a sok begyepesedett elhizott lusta disznotol a sok negativ megjegyzes. Az emberek ilyenek, le kell oket szarni magasrol.

" A túlzásba vitt testedzés, és túlzásba vitt egészséges táplálkozás egy betegség. "

Persze, de azert ilyesmiben sokkal kevesebben szenvednek mint koros elhizasban. En peldaul egy ilyen embert sem ismerek, pedig azert ismerek parat. Koveret meg annal tobbet.

"Attól lehet valaki egészséges hogy nem a fitnesz teremben tölti az életét."

Persze. Sot, mondok neked valamit: a testedzesnek is vannak karos hatasai. Nekem peldaul neha fajnak az izuleteim, vagy izomhuzodasom lesz, volt hogy fel evig fajt a vallam egy rosszul kivitelezett fekvenyomas utan. Semmi sem tokeletes :)

2014. jún. 30. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!