Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kcal van az alábbi...

Mennyi kcal van az alábbi ételekben?

Figyelt kérdés
01.lángos sajttal-tejföllel; 02.hamburger közepesen zsíros hússal, nagy barna puffanccsal, hagymával,ubival,retekkel,kecsappal,mustárral,egy vékony sajttal és sonkával; 03.arab gyros
2008. aug. 1. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Hízlalóan sok kalóriát tartalmaznak a fenti gyors ételek. Én a helyedben tartózkodnék tőlük ha fogyózol.
2008. aug. 1. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja a választ a kérdésre az minek írkál? PONTOS adatokra vagyok kíváncsi! Az írjon aki tudja a választ. Arra hogy hízlaló, magamtól is rájöttem... -.-
2008. aug. 1. 13:17
 3/6 anonim válasza:
100%

Pontos adatok NINCSENEK, mégpedig azért nem, mert a fent említett ételek mérete étkezdénként változik, ezzel pedig egyenesen arányos a kalóriatartalom, ezenkívül az összetételük sem állandó.

Amit lehet mondani: tejföllel és sajttal vastagon megrakott ("normál", nem "nagy" kategóriájú) lángos méretétől függően 350-700 kcal; egy jól megrakott hamburger 400-600 kcal; egy gyros 350-450 kcal. Igaza van az előttem szólónak: ha fogyókúrázni akarsz tartózkodj a lángostól és a hamburgertől, ezek ugyanis nem csak sok kalóriát tartalmaznak, hanem ezt a kalóriát zsír formájában veszed fel, ez pedig jobban hízlal, mint a gyümölcsök, zöldségek formájában felvett kalória, és kevésbé egészséges táplálékforrás.

2008. aug. 1. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Te magad is kiszámolhatod:

www.kcal.hu

2008. aug. 1. 14:42
 5/6 A kérdező kommentje:
A kérdést egyébként azért tettem fel hogy be tudjam őet iktatni az 1400 kcalos diétámba. Most úgy hozta a sors, hogy egy ideig nem nagyon tudok rendes kajákat enni, szóval ezekre kell néha ráfanyarodnom. Köszi a válaszokat.
2008. aug. 1. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

lángos<33333

600 kcalnak tudom sajnos

2010. aug. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!