Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Már minden diétát próbáltam már folyamatosan mozgok,futok és biciklizek illetve csinálok izomerősítést is. Amióta fogamzásgátlót szedtem úgy nézek ki mintha most szültem volna 3-as ikreket:((( Tavaly ilyenkor 49kg voltam most 61 kg vagyok és egyre csak hízok. Nem merek strandra se menni. 17 éves vagyok és 164cm Segítsetek kérlek:((2014. jún. 23. 22:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem hanyagold az időszakos diétákat. Alapvető szabály, hogy amit hosszú évek alatt rontottál el, pár nap alatt nem tudod helyrehozni.
A hatásos "fogyókúra" az életmódváltás. Odafigyelve, mikor mit és mennyit eszel. Napi 5-6 étkezés ajánlott. A cukrot elfelejtheted.
A 61 kiló nem olyan sok, főleg ha egyébként feszes, formás vagy.
Abba most ne menjünk bele, hogy mit csinálnék azzal aki kislányokkal fogamzásgátlót szedet, mindenesetre ártani nem árt, ha felkeresel endokrinológust, simán lehet betegség is a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!