Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elkezdek gyúrni akkor...

Ha elkezdek gyúrni akkor fogyok is?

Figyelt kérdés

Valakitől hallottam,hogyha izmos akarok lenni akkor kell hízni mivel most vagyok 170 cm és 16 éves.

Azt mondta úgy kb hízzak 180-ig aztán nekiállok gyúrni pl. fegyencedzéssel.

Úgy kb 1 hónapig ha kitartóan csinálom akkor izmos leszek(persze nem túlzottan)és a zsír is lemegy rólam.

Az lenne a kérdés,hogy ez valóban így van?

Állítólag minél többet hízok annál izmosabb lehetek ha elkezdek gyúrni.

Ez igaz is? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Ha igen az étrend fontos? Mert elméletileg mindent ehetek amit akarok egész végig.

2014. jún. 13. 12:21
 1/10 Andizsuzsi ***** válasza:

"Azt mondta úgy kb hízzak 180-ig"

??? mi van???

2014. jún. 13. 12:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Elnzést xdd csak hirtelen a magassággal összekevertem xDDD

80kg-ig :D *

2014. jún. 13. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:

A fogyást optikailag értem szóval nem kg-ban,szóval inkább izmosnak fogok látszani mint kövérnek?

Mivel nem mondtam de van egy kis feleslegem.

És ezek után ha szálkásítok vagyis inkább aerobot csinálok le megy a zsír is?(Meg izomból is vesztek valamennyit ugye az aerob alatt ?

2014. jún. 13. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy fogsz-e fogyni, az étkezésen múlik. Kemény gyúrás mellett is el lehet hízni! Izomnövekedéshez több kcal szükséges, mint amennyit a szervezeted felhasznál, így zsír is jön fel. Fogyáshoz pedig kevesebb kcal-t kell bevinni, mint amennyit felhasználsz, viszont így izmot nem igazán tudsz gyarapítani, megtartani is nehéz. Zsírból fogyás és izomnövekedés egyszerre nemigazán működik, esetleg csak kezdőknél vagy nagy túlsúllyal rendelkezőknél. Szóval először tömeget érdemes növelni és utána leszálkásítani. Ha több lesz az izom, akkor a zsírt is könnyebben tudod égetni. 1 hónap alatt ne számíts túl sok változásra, "túl izmos" pedig 3 év edzés után se leszel, ha naturálban nyomod. Nagy izomtemöget akik felpakolnak és akikre azt mondják, hogy túl izmos, azok tiltott szereket is használnak
2014. jún. 14. 05:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor amit mondott nekem az hülyeség?
2014. jún. 14. 07:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Hulyeseg az egesz.

[link]

[link]

Olvasd el ezt a kettot, minden kerdesedre meg van benne a valasz!

2014. jún. 14. 10:27
 7/10 A kérdező kommentje:

Igazság szerinta fő célom az,hogy leadjam a plusz felesleget ami főleg a hasam meg a fenekem miatt idegesítő.Nem pedig az izmosodás.

Ezért volt egy ilyen ötlet,hogy tömegnövelés és izom aztán lemegy a zsír.

De pl úgy,hogy most van némi felesleg és elkezdek gyúrni és felszedek x idő alatt annyi izmot amennyi nekem elég azután lehet szálkásítani és akkor lemegy a zsír,viszont így vesztek izmot is valamennyit ugye ?

Szóval így megvalósítható a dolog,hogy gyúrok aztán ha szálkásítok akkor lényegében a zsír eltűnik ?

2014. jún. 14. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kepes elolvasni, akkor teljesen mindegy.
2014. jún. 14. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:

"Igazság szerinta fő célom az,hogy leadjam a plusz felesleget ami főleg a hasam meg a fenekem miatt idegesítő.Nem pedig az izmosodás. "

Akkor megis minek akarsz meg jobban meghizni?

Totalis hulyeseg amit az ismerosod mondott.

2014. jún. 17. 07:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem mondtam,hogy jobban meg akarok hízni...Csak azt,hogy ezt mondta,és jól hangzott az,hogy izmos lennék + lemenne a zsír is.

Persze nem nagy izmokra gondolva de mégis azért látszana,hogy van :D

De ha hülyeség akk ok :D

2014. jún. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!