Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nagy a hasam?

Miért nagy a hasam?

Figyelt kérdés

Reggel ébredés után szinte teljesen lapos, de amint megeszem a reggelimet már kidudorodik 2-3 centit. Aztán hogyha eszem még akkor még jobban nap végére pedig olyan vagyok lassan mintha terhes lennék.

Mit csináljak ezzel? Miért történik ez?

Annyira utálom. Pedig nem vagyok szerintem annyira kövér. 55 kiló vagyok 172 centihez de a hasam borzasztó. Most elkezdtem szálkásítani, nem tudom jó ötlet-e?

Légyszíves segítsetek!

2014. jún. 22. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a glutén csinálja ezt, 3 hónapja tiszta vagyok de amikor valahogyan (pedig vigyázok) glutén kerül a szervezetembe felpuffadok mint egy 9 hónapos terhes.
2014. jún. 22. 13:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Érdemes lenne elmennem valamilyen széleskörű allergiatesztre? Ez hogy működik? Kórházban, beutalóval?

A másik dolog hogy van egy kicsi zsír azon a területen, de mondom hogy reggel szinte lapos de nagyon fel tud puffadni és ha megnyomkodom akkor fáj.

2014. jún. 22. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Érdekes a glutén az engem is hazavág meg a gyümölcsök, de pl tejterméket sem eszem mert az is hasonlót okoz nálam. Nem vagyunk egyformák valaki bírja, valaki nem :) Én is hónapokat kísérletezgettem mire sikerült kitaláljam mitől működök jól és mitől nem :D

Annyi szemét génmódosított hulladék kaja van hogy ember legyen a talpán aki megtalálja a tutti megoldást :D

Allergia teszt az tényleg jó ötlet a háziorvosod ír egy beutalót és megmondja hova menj ennyi. Sok sikert kívánok,addig is :)

2014. jún. 22. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. jún. 22. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Elmehetsz tesztre, de nem biztos, hogy kimutat valamit. Én is voltam lisztérzékenység teszten, és negatív lett, ettől függetlenül okoz tüneteket a glutén. Van esélye, hogy nálad is ez a probélma.
2014. jún. 22. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Nekem is van egy nagyon kis felesleg az alhasamon, de már rajta vagyok. Bár a dédim szerint mikor a II. világháborúban hónapokig éheztek neki akkor is ott volt az a minimális zsírréteg az alhasán mikor már zongrázni lehetett a bordáin, de én akkor sem adom fel! :D Sok sporttal el lehet tüntetni (remélem) mivel az étkezésem már 99%-os. Azért csak 99% mert sem tejterméket sem glutént nem eszem, de múltkor pl. fogalmam sincs hogyan fordulhatott elő (valószínűleg a fagyiban volt amit ettem hiába volt vízalapú és hiába olvastam el 3X mit tartalmaz) glutén került a szervezetembe, szóval hiába vigyázok azért előfordul... Minden kaját telepakolnak szeméttel, lassan már csak az 100%-ban biztos amit te termelsz, de 23 évesen Budapesten a rohanó élet mellett erre nincs lehetőség. Úgy néztem ki tényleg mint aki terhes, még le is fényképeztem mert hihetetlen volt, és többen is mondták hogy ezt teszi a glutén az emberrel.

Nálam úgy derült ki az allergia, hogy elmentem háziorvoshoz, ő adott beutalót, és megcsinálták a tesztet. (Magánklinikán is lehet, 10 ezer forint, és mondjuk jóval hamarabb van eredmény.) Nem kell befeküdni, a laktóz nyálminta alapján történik, a glutént nekem vérvétellel csinálták, de van valamilyen gyorsteszt is, pár perc az egész.

Nézz utána a glutén és laktózmentes diétának, egy hétig próbáld ki, és ha látod a változást akkor érdemes tartani magad hozzá. Sok sikert!

2014. jún. 22. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
mondjuk mert olyan gebe vagy, hogyha bármit eszel, az látszik...
2014. jún. 22. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Allergiateszt nálam se mutatott semmit, mégis olyan szarul vagyok a lisztes cuccoktól, hogycsakna. Felpuffadok, akkora hasam, mint egy kismamának. Próbáld ki, hogy egy ideig nem eszel liszt és glutén tartalmú kajákat, garantálom nem puffadsz fel.
2014. jún. 22. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha eszel nőni fog a hasad akkor is, ha nem vagy semmire érzékeny, mivel étellel, emésztőnedvekkel telítődnek a beleid, ill. vérbőség keletkezik.
2014. jún. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!