Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy még mindig...

Hogy lehet hogy még mindig nagy a hasam? 15/L

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 hónapban 8 kilót fogytam. Akkor 62 kg voltam 171 centihez, most 54. Ami felesleg volt rajtam az nagyjából mind eltűnt, de a hasam még mindig nagy.. pedig a bordáim már kis híján kilátszanak, meg a medencecsontom is eléggé "kiáll", de még mindig egyedül reggel lapos a hasam, utána megeszek egy almát és már úgy nézek ki mint egy terhes. A nap végéről meg már ne is beszéljünk... nagyon idegesítő és szerintem undorítóan is néz ki.

Egyébként nem koplalással fogytam, rendesen ettem mindent csak mértékkel, és rendszeresen mozogtam/mozgok is mellette. Hasizomgyakorlatokat is szoktam csinálni, de nem használnak :( Akkor ez genetika? Nem tudok mit kezdeni vele?

2014. jún. 19. 18:05
 1/6 anonim válasza:
figyelj akkor a hasad nem nagy hanem akkora mint reggel. csak valamitől felpuffad. miket eszel egy nap? és gyógyszereket szedsz? ha igen milyet?
2014. jún. 19. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen. Két oka is lehet: nem elég izmos, ezért evés után könnyen kitágul, vagy olyat eszel, ami puffadást okoz.

Én is csontsoványra fogytam, de evés után mindig vagy 5 centivel nagyobb lesz a körfogata. Evés előtt megmutattam másoknak is, mondták, hogy izmosítani kéne, és azzal laposan tartani, nem a koplalással meg nagyon szigorú diétával. Plusz napok óta csak gyümölcsöt eszem, ettől még úgy puffadok, hogy múlt héten még 58 centi volt a derekam, most 68-70 között van. Csinálgasd csak a gyakorlatokat, lesz eredménye, de ne egy hét után várd a csodát.

2014. jún. 19. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez az, hogy felpuffad valamitől, mert érzem hogy az ott nem háj, meg nem is a kaja, hanem konkrétan levegő, olyan mintha egy lufi lenne a hasamban... csak nem tudom mitől. Gondoltam rá, hogy talán lisztérzékeny vagyok, vagy ilyesmi, de nem, mert MINDENTŐL ilyen lesz a hasam, nem csak bizonyos ételektől. Egyébként nem szedek gyógyszert, csak amikor már nagyon szörnyű a helyzet, akkor be szoktam venni egy vagy két espumisant, attól általában jobb lesz egy kicsit.
2014. jún. 19. 18:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Második: Igen, én is így vagyok :/

köszi a választ :)

2014. jún. 19. 18:49
 5/6 anonim válasza:

1. vagyok

hát akkor valami puffadás elleni/csökkentő gyógyszert szedjetek. nehezebb ételeket egy ideig kerülni. és én a bio étkezést ajánlom. azzal nem csak fogyni lehet de sokkal egészségesebb leszel. 1-2 hétig próbáljátok ki. ha van változás akkor folytassátok

2014. jún. 19. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor hasizom erősítés és jobb lesz idővel. Ha mindentől nagyobb lesz, akkor nem hiszem, hogy puffadás. Nekem főleg a gyümölcsöktől van, attól napokig nem megy le, de mástól pár óra múlva visszaáll. A gyenge izmok miatt nincs tartása a hasnak, ezért evés után mindjárt meglátszik.
2014. jún. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!