Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 3. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet én vagyok béna, de nekem nem működik a link...vmit nem jól másoltál be...javítsatok ha tévedek
2010. jan. 3. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:

első vagyok. igen, volt benne vagy 2 felesleges szóköz...inkább másoltad volna :D

na szal nézem

2010. jan. 3. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
hát nem is tudom...nem rossz, biztos egészséges is egy két része, csak azt nem értem, hogy 7.nap ESTE miért van az, hogy "egyen amit akar és amennyit akar"...ez nem stimm..de hát ki kell próbálni xD
2010. jan. 3. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyannak tűnik,mint a tojás vagy a hús diéta.Lehet tőle fogyni szerintem de nem 9 kg-ot,én kb 4-5-re saccolom.
2010. jan. 4. 04:05
 5/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat...amugy a linket masoltam...nem bepotyogtem :) szoval ha valami hiba van benne az nem miattam....amugy en sem hiszem a kilenc kilot csak muszaj lenne valamit mar valtoztatni
2010. jan. 4. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez egyszerűen nagyon rossz!

nagy steaket vacsira, reggelire meg 1 kávé? Fordítva kéne lennie a bevitt kalóriáknak..

Ezt se olyan csinálhatta, aki ért hozzá...

2010. jan. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!