169 cm vagyok és 42kiló. SZerintetek súlyos? Anorexiás vagyok? . Max. Napi egyszer eszek. Azon kívul legjobb estben egy szendvicset. Milyen kezelés kellene? V. mii?
ja súlyos:D
gondolom lány vagy és nincs se melled se popsid se hasad se combod,így nem nagyon fogsz kelleni senkinek.Ha más nem ez motiváljon már:S és az hogy divat vékonynak lenni,de nem anorexiásnak,akinek kilátszik a bordája:S:S:S:S
én 164cm vagyok,és 45kg voltam,aztán nézegettem magam a tükörbe,hogy jé nincs mellem,jé nincs popsim,se hasam,se combom:S elkezdtem lassan (amúgy egészségtelenül:D) hízni,hogy ne legyek narancsbőrös.Híztam először 50kg-ra,és már úgy néztem a tükörbe,hogy kezdek nagyon szépen kerekedni,és rájöttem mennyit számít ez az 5kg.:) aztán kicsit abbahagytam a hízást a kitartás hiánya miatt,és mert nem akartam hirtelen hízni.Bár ez a "nem akarok hirtelen hízni" lehet csak kifogás volt.:DEgyik barátnőm kb 170cm és 60kg,nagyon jó alakja van,tehát elszántam magam,hogy na akkor leszek minimum 55kg,ami egyáltalán nem kövér,hanem szép combom lesz,szép hasam,jó mellem,és jó popsim.
a bmi kalkulátor szerint 47kg-59kgig normál a testsúlyom.Tehát már régen normál a súlyom,de még kevésnek érzem.Nemrég megint elkezdtem hízni ugye 50kg voltam,most 52kg vagyok és már kezdem nagyon szépnek érezni az alakom,bár még mindenképp elakarok érni 55kg-t,aztán újra odaállok a tükör elé,és eldöntöm,hogy hízzak e még 2-3-4kg-t vagy ne.
Amúgy milyen kezelés kéne szerinted?:D:D:D:D
enned kéne cicaa:) nem napi 1-szer,hanem napi 6szor kb.Reggeli,tízórai,ebéd(főtt kaja),uzsi,8körül vacsi,és mondjuk 11körül csoki,chips,süti,szalonna,kenyér stb.:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!