Lehet, hogy pajzsmirigy problémáim vannak?
Figyelt kérdés
23éves, 173 cm és 83 kg vagyok! Ez kb fél éve van igy... 65kg körül voltam, amikor hirtelen meghiztam 80-83kg-ra. Azóta ezt tartom, de semmilyen fogyókúra nem segit. Napi 1,5 órát bringázom már egy hónapja, de semmi változás. Ha tényleg a pajzsiriggyel van gondom, akkor milyen orvoshoz forduljak?
Köszi
2008. júl. 31. 18:38
1/1 anonim válasza:
Háziorvos adhat beutalót vérvételre, ahol TSH, T3, T4 szintből meg tudják állapítani, hogy van-e gond a pajzsmiriggyel. Ha ezekkel az értékekkel van probléma, akkor elküldhet pajzsmirigy UH-ra. Ha több gond van, akkor elküldhet endokrinológushoz is, de engem sem küldött tovább, csak ő írt fel gyógyszert, amiből egyet reggel be kell venni, és semmi mellékhatása nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!