Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik vagy a felsoroltak...

Melyik vagy a felsoroltak közül; sovány, karcsú, átlagos, teltkarcsú, molett, elhízott?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 14:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
80%

Előttem szólónak nagyon igaza van!

Én pl. kifejezetten undorítónak tartom a zörgő csontú gebéket, az meg mindennek a teteje, ha ezt nem betegség miatt érték el, hanem direkt, önszántukból és még nézegetik is maguk a tükörben büszkén, a normál testalkatúakat meg lenézik...

Én az előző képtár alapján teltkarcsúnak mondom magam, a BMI indexem is ezt mutatja és HAHA, most lepődjetek meg: jól érzem magam a bőrömben, mi több, nem csak a párom imádja a testem, de millió férfi néz meg az utcán, pedig egyáltalán nem öltözöm kihívóan.

Hogy miért?

Mert mint mondottam, FÉRFIAK néznek meg, nem pedig éretlen tizenéves suhancok akiknek az számít, hogy két ujjal összecsípve deszka, mutogatni való barátnőjük derekát, végigsétálhassanak velem a plázákban.

Egy IGAZI férfinek IGAZI nő kell, majd rájöttök, ha ti is felnőttetek.

28/L

2010. jan. 16. 08:36
 32/39 anonim ***** válasza:
13%
hat ha azon a kepen brtitney atlagos akkor mi a kover??jo nem kover de halyas es az gusztustalan....
2010. jan. 16. 11:39
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tök átlagos. Létezik a karcsú, alig zsírral és az átlagos némi zsírral. De britney egyáltalán nem kövér attól, hogy nem felel meg az amerikai nullás méretnek...
2010. jan. 16. 15:45
 34/39 anonim ***** válasza:
amugy sose ertettem ezt a nullas meretet..az hogy van?
2010. jan. 16. 16:01
 35/39 anonim ***** válasza:
A nullás a 32-es méret. Ami már gyerekméret szerintem. A normális a 36-38 szvsz, de még a 40 is belefér.
2010. jan. 16. 21:42
 36/39 anonim ***** válasza:

Hat ez erdekes, en irtam az elozo oldalon, hogy 160/57 vagyok es atlagosnak latom a testem. A ruhameretem alul felul 36-os...Tudtam en h jol kategoriaba soroltam magam ;)

Pedig izgultam hogy torz a tukrom, elbizonytalanitotok mindig itt a fogyi kategoriaban...:)

2010. jan. 17. 12:39
 37/39 anonim válasza:
100%

teltkarcsú sajna... ._. vagymár a molett kategória

156cm/60kg

de készítem a diétámat, és lefogyok 5-10kg-ot

2010. ápr. 14. 18:52
 38/39 anonim válasza:
Hát...a képeket nézve én a karcsú és az átlagos között vagyok.
2010. júl. 11. 09:27
 39/39 anonim válasza:
Olyan vagyok, mint az dove-os nők a képen :D.
2010. júl. 18. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!