Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 2 hétig...

Miért van az, hogy 2 hétig csak csipszet és Nesteát ettem és ittam, és nemhogy híztam volna, hanem szabályszerűen fogytam és csinosodtam is?

Figyelt kérdés
Ha van itt dietetikus, vagy aki ehhez ért, elmagyarázná, hogy ez hogy történt?

2014. jún. 17. 18:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy hogy tudtam szénhidráttal és cukros lével fogyni?....
2014. jún. 19. 08:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy izomból fogytál, nem hájból :) majd eltűnik a melled is meg a feneked is egy idő után. De hajrá... csináld tovább, én szurkolok :D Remélem más hülye is majd ötletet merít a hülyeségedből!
2014. jún. 19. 08:30
 13/13 anonim ***** válasza:
71%

Már rég megválaszoltuk miért "fogytál"...nem tudom akkor még mit vársz? Hogy azt mondjuk, tök jó, mi is átállunk erre a koplalásra, mert lusták vagyunk olvasgatni a témával kapcsolatban, lusták vagyunk mozogni, bevásárolni, főzni, számolgatni??

Vagy azt szeretnéd, hogy ámuljunk, milyen Isten adta tehetség vagy, hogy chipsel meg nesteaval fogytál? Téged tényleg mutogatni kellene a Fókuszban :)) mert butább vagy mint a többi lusta, igénytelen ember

2014. jún. 19. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!