168 centis magassághoz sok a 49 kiló?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 01:58
11/29 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok, 58 kg, és soványnak érzem magam.
Ha 49 kg-osan kövérnek, nagydarabnak érzed magad, akkor gond van.
12/29 anonim válasza:
Én is 168 cm vagyok és amikor 52kg voltam, úgy néztem ki, mint egy csontváz.
13/29 anonim válasza:
Azt hallottam, jó "terápia" a magukat kövérnek gondolóknak az, ha egy fényképet látnak magukról, egész alakosat. Szörnyülködni fognak, hogy milyen csontvázul néznek ki.
14/29 anonim válasza:
Nőnek is kevés, férfinak nagyon kevés. +10 kiló elfér még, kétlem, hogy ezzel a súllyal ilyen magassághoz lenne mit fogni valakin (hacsak nem szilikon...).
15/29 anonim válasza:
10:27-es: szóval szerinted hazudtam? Miért nem lehet elhinni, hogy két szám alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni? Miért hiszitek, hogy mindent tudtok?
16/29 anonim válasza:
kevés. 58 kg-nak kéne lenned elvileg. én 161cm vagyok, 43kg, és mindenki ki van akadva, h "kórosan alultáplált vagyok", szóval ezek szerint az adatok szerint te is...ha nem sportolsz, próbálkozz azzal, én csak úgy tudok meghízni, hogyha hetente 3-szor másfél órát edzek.
17/29 anonim válasza:
Jaj annyira unalmasak és idegesítőek ezek a kérdések. Tudja magáról a kérdező, hogy tökéletes alakja van, és most itt várja a válaszokat, hogy kevés, meg tökéletes meg ilyenek. Szánalmasak az iylen kis átlátszó lányok már ne haragudj! Nagyon gáz. Törölni kéne ezeket a kérdéseket! Jaj baj, hogy 190 cm magas vagyok és 20 kiló? Nagyon sok a 20 kiló ehhez a magassághoz? XD Kb ilyen a te kérdéses is, miközben tudod nagyon jól, hogy jó a súlypd. HÜLYE, Idióta. 20F
18/29 anonim válasza:
Ja és még valami. Jobban tennéd ha inkább híznál, mert a pasiknak nem jönnek be az etiópok, botsáskák, macskák. Nagyon undorítóak, hogy megfog egy ilyen lányt az ember, azt olyan mintha egy botot fogna.
19/29 anonim válasza:
10:38 - Nos, az azért látszik, hogy a két szám mennyire egyensúlytalan, én 151cm magas vagyok, és 44-45kg között, vékony, csinos, egy deka túlsúly nélkül. + 4-5 kg az a súly, amit a kérdező írt, még nem lennék vele túlsúlyos. Tehát a kérdésbeli magassághoz az a súly biztos, hogy kevés, ha egy alacsonyabb embernek pont normál.
20/29 anonim válasza:
Soknak biztos, hogy nem sok. Ha megfelelő az eloszlási arányod, akkor nem lehet rajtad felesleg.(személy szerint én 43 kg vagyok és ugyanolyan magas mint te, mégis látok magamon felesleget és már dolgozom rajta, hogy eltünjön)...és ha te is ugyérzed h nem megfelelő akk dolgozz az alakodon....[ De ezt szerintem mindenkinek magának kéne eldöntenie, és nem a másikat kérdezgetni róla. ]
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!