168 centis magassághoz sok a 49 kiló?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 01:58
2/29 anonim válasza:
Kevés..én le se irom hogy uyganehhez a magassághoz hány kiló vagyok,de sokkal több mint te és nemvagyok kövér egyáltalán.
3/29 anonim válasza:
attól függ... férfiről vagy nőről beszélünk?
4/29 anonim válasza:
Kevés..vagy épphogy normális:)
Én 170 vagyok 54-55 kg
5/29 anonim válasza:
sztem kevés, bár függ testalkattól is, de semmiféleképpen nem sok.
6/29 anonim válasza:
2 adatból nem mondjuk meg... Lehet, hogy van rajtad felesleg, akkor viszont nagyon rossz az izomzatod.
7/29 anonim válasza:
Hát, Te tudod, hogy meg tudod-e emeleni, de én kisebb súlyokkal kezdeném... :)
9/29 anonim válasza:
Elvileg magasságból kivonsz 110et és megkapod a normál testsúlyt, persze ez is lehet változó, mert akin sok izom van nyílván nehezebb mint "kéne" közbe felesleg nincs rajta. 168-110=58 nagyon is kevés az 49 kilód
10/29 anonim válasza:
Nem tuodm, mitől volna olyan kevés. Én ismerek ilyen magassággal és súllyal lányt, de a világon semmi baja sincs, és bőven van mit fogni rajta...
Amúgy unalmasak már nagyon ezek a kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!