Ehhez a magassághoz ez a súly nagyon sok?
Figyelt kérdés
172cm és 68kg szerintetek mennyit kéne még fogynom mert már így is leadtam 18 kg-ot. Válaszokat előre is köszi:D2011. aug. 29. 20:25
2/15 A kérdező kommentje:
bocsi de nem értem. Nem azt kérdeztem h ki mennyi kg hanem h sok e ez a kg a magasságomhoz egyébként lány vagyok:D
2011. aug. 29. 20:39
3/15 anonim válasza:
Majd jön boldog-boldogtalan, kövér, sovány, normális... és mindenki ideírja, hogy hány cm meg hány kg, és akkor majd előrébb lesz, persze...
Kérdező:
Elméletileg normális a súlyod.
Hogy ez hogy oszlik el, és miből tevődik öss
4/15 anonim válasza:
nagyon... de tényleg, minimum anorexiásnak kell lenni a mai világban...
béla voltam.
☻
/▌\
/ \
5/15 anonim válasza:
össze, azt nem tudhatjuk.
bocsi csak véletlenül elküldte.
6/15 anonim válasza:
Attól függ, milyen alkat vagy, milyen nehezek a csontjaid. Ha nagyon vékony vagy, 60 kg alá is mehetsz kicsivel. Ha nagyon izgat a dolog, csináltass egy testzsír mérést! Abból kiderül, mennyi az annyi.
7/15 anonim válasza:
Én 168cm/69kg vagyok és még 12-14-et szeretnék leadni. Ha hasra hízós vagy, 8-10 kilót ajánlok, ha egyenletesebben, akkor akár maradhatsz is ilyen.
8/15 anonim válasza:
A csontozatnak nincs hozzá köze.
Egy kétméteres némber csontváza sem több 13 kilónál.
Viszont a testzsír mérésben egyetértek.
Azt kell méretned,ha tudni akarod mi az ideális és egészséges.
Egy szép nőnek 18-24%között van a testzsír%a.
9/15 A kérdező kommentje:
sztem van köze a csontozatnak hozzá nem mindegy h valakinek vastagok a csontjai vagy vékonyak súlyban mást nyom...
2011. aug. 30. 08:13
10/15 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a válaszokat :)
2011. aug. 30. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!