Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék! De hogyan,...

Fogyni szeretnék! De hogyan, mennyit? 18L - 162cm - 57kg

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok. 1-1,5 éve ugyanehhez a magassághoz csak 50 kg voltam. Párom szerint kinőiesedtem, nőtt a mellem és a fenekem... Meg persze mindenhova ment kicsi.

Páromnak tetszik, de én vissza szeretnék fogyni 50 kg-ra! :(

Hetente 3 tesi órám van, Rubint Rékától meg van az a 20 perces torna minden testrészre. De sajnos hétköznap (ha suli van) nincs időm, se erőm tornázni. Szeretnék futni is, de ilyen rossz időben nem tudok (rettentően fúj a szél), persze ha kicsit jobb idő lesz kimegyek.

Milyen ételeket egyek? Mennyit? Mikor?

Mit ne egyek?

Tudnátok olyan ételeket is mondani, amit reggel 7-14 között ehetek? Általában 2-ig vagyok a suliban, de nem szeretnék egész nap korgó gyomorral ülni.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

2010. jan. 2. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Nem hinném hogy kéne valamennyit is fogynos én 14 éves vagyok 170 c és 53 kg:)

Szerintem reggelire egyél akár két teljes kirölésű szendvicset,vagy műlzit(persze nem ilyen cukros sz*r ra gondoltam)vagy tojásrántottát,ebbédre jöhet ccsirkehusi,pulykahusi,párolt zöldség,savyanyúság,utána egy kis kefir gyümivel<--de ez lehet reggire is vagy reggeli után,uzsira mondjuk bármilyen gyümike,vacsira pároltzöldség vagy kefir vagy jogurt,vagy gyümi vagy egy szelet piritós.A sport futás jól felöltzve vagy Rubint Réka torna vagy ugrálókötél.

2010. jan. 2. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Légyszi ne akarj lefogyni légyszi!!! Ez így jó!
2010. jan. 2. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! =)

Párom IS lebeszélt, így próbálok Rubint Réka - Van 5 perced? -re tornázni, valamint este kevesebb étel, kevesebb nasi, több zöldség és gyümölcs.

2010. jan. 2. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
12-ig csak gyümit egyél és utánna délben párolt zöldséget barna rízzsel este meg 1 natur joghutot v. kefítr. Semmi mást ne nasizz napközben és tutira fogyni fogsz! (nekem bevált)
2010. jan. 3. 13:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! =)
2010. jan. 3. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!