Súlytartás? Vélemények?
Figyelt kérdés
Jelenleg 14-15 kilónál tartok a fogyásban, 76 kilóról indultam, 54 szeretnék lenni, most vagyok 61,5 kg, 175 centi, lány. Fogyóm ideje alatt napi 900-1000 kcalt eszem, emellé 1,5 órát egyhuzamban "ellipszisjárózom" és pontosan 1 órát és 10 percet tornázom, aerobikhoz hasonló "erősítő" gyakorlatok, inkább formáló (ebben nagyon le szoktam izzadni) Ezt minden nap. Havonta 3szor tartok csalónapot, ilyenkor minden, ami a csövön kifér azt betolom, másnapra mindig megpuffadok kicsit, de utána folytatom a fogyót és a mozgást ugyanúgy és így 3 nap alatt tova száll az a kis puffadás. Átlagban heti 1 kilót fogyok, van, hogy picivel többet. Kérdésem, ha elérem az 54 kilós súlyt, akkor súlytartáshoz elég lesz és "egészséges" napi 1400 kcalra emelni a kalóriaadagot és napi 1 órára csökkenteni az ellipszisjárózást? A torna maradna. Csak nem hízom meg! Ugye? Kiszámoltam amúgy, hogy ennyi lenne az alapanyagcserém 54 kilósan. Vélemények?2014. jún. 14. 06:34
1/1 anonim válasza:
Túl alacsony a kitűzött célod, 1400-ra emelt kalóriával hízni fogsz, mivel magasabb a mostani koplalós értékednél, az anyagcseréd átállt a raktározásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!