Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168cm és 63 kg vagyok, hasból...

168cm és 63 kg vagyok, hasból hogy tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!
2014. jún. 13. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Sehogy. Hogy honnan fogysz azt nem tudod befolyasolni, mint ahogy azt sem hogy hova hizol, ez genetika.

el kell kezdeni fogyni es akkor a hasbol is megy majd le. Persze lehet hogy a gyomrod nagy mert sokat eszel, akkor csokkentsd le az adagokat, es egyel tobbszor keveset., attol lemegy a pocak valamennyire.

2014. jún. 13. 14:55
 3/3 exeddy01 válasza:
Helyi zsírégetés nincsen ezt mindenki felejtse el. Akkor fogsz fogyni ha több kalóriát égetsz el mint ammennyit felhasználna a szervezeted ha ez kb napi 500kcal al tobbet egetsz akkor kb heti fel kilot fogsz zsírbol fogyni de nyilvan ez csak megfelelő aerob es kardio edzes mellet fog sikerülni.sok sikert
2014. jún. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!