12 eves vagyok 97-98 kilo. Szeretnek lefogyni! Ha normalisan eszek (3x - 4x) es a szokasosnal kevesebbet, melle ugralokotelezek akkor lemegy? Nem diatazom, de a szokasosnal kevesebbet eszek. De persze a mozgas sem marad el.
Figyelt kérdés
Segitseeg a nyaron le kell adnom valamit!:'(2014. jún. 12. 22:47
21/25 anonim válasza:
Szia, milyen műtéted volt? És utána nem mozogtál, akkor híztál meg?
Ez mikor volt és milyen volt korábban a súlyod?
22/25 anonim válasza:
Szia. Én 15kilót fogytam két éve 3-4 hónap alatt, és nem jött vissza, majdnem minden nap 30 percet futottam, néha bicikliztem, erősítettem. Nem ettem abszolút finomított szénhidrátot. Nagyon sok vizet ittam (néha almaeceteset, utáltam a salátákat meg ezeket, de a diéták miatt egyszerűen annyira megszerettem, hogy már hiányzik, ha egy hétig nem eszek salit:D Menni fog az hidd el, az első hét a legnehezebb. Egyébként most én is újra nyomatom, meglátod imádni fogod, ha nem adod fel!:)
23/25 A kérdező kommentje:
#21/22 : Műtétemről nem szívesen beszélek. A műtét után mozogtam, de nem sokat. Ennyit: reggel suliba lesétálok, ott 5-6 lépcső föl a felső tagozatig, és néhànyszor lemegyek a szünetbe..Azaz le 5-6 lépcső az udvarig, majd csengetéskor fel.Ja és persze ott a mindennapos tesi óra.Néha kardióztam, de mivem nem szeretek mozogni, ezért abba hagytam. Olyan mozgást szeretnék, amit élvezek és szeretem.Pl: ugrókötél vagy akár úszás:) Utolsó: köszi.Mindenkinek köszönöm! Erősebb lett az akaraterőm !!
2014. jún. 14. 22:19
24/25 A kérdező kommentje:
Vagyis a 23:45 nek akartam :D Na..
2014. jún. 14. 22:21
25/25 anonim válasza:
utolsó vagyok. Próbáld ki a futást futópadon, sokkal kíméletesebb, könnyebb. Úszás is nagyon jó, bár őszintén nekem az nagyon nem megy, inkább 10 kmt futok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!