12 eves vagyok 97-98 kilo. Szeretnek lefogyni! Ha normalisan eszek (3x - 4x) es a szokasosnal kevesebbet, melle ugralokotelezek akkor lemegy? Nem diatazom, de a szokasosnal kevesebbet eszek. De persze a mozgas sem marad el.
Figyelt kérdés
Segitseeg a nyaron le kell adnom valamit!:'(2014. jún. 12. 22:47
11/25 anonim válasza:
Ilyen túlsúllyal az ugrókötelezést részben kipótolnám kerékpárral, vagy lépcsőzővel....
12/25 anonim válasza:
Szinte mindent leirtak elottem, tapasztalatbol irom, hogy a legfontosabb a mennyisege a kajanak!!!!! nem is annyira , h mit... persze vigyazz azert, egeszseges kajakat egyel foleg, de en pl ha este 10kor megeszem egy nagytal salatat, ontet nelkul, kis juhturoval pl mar nem fogyok, csak tartom a sulyomat, ugy h napkozben is csak salataztam,de mindig annyit amig jol nem laktam... szoval a mennyisegre vigyazz es este 6-7 utan mar valami abszoltu minimalis etkezes, max egy alma....
13/25 anonim válasza:
Modd meg a szüleidnek vegyenek neked egy mágnesfékes szobabiciklit ha megfelelően eszel hozzá olvadnak majd le rólad a kg.Vagy van a Norbinak a 2008 ducitorna dvdje az is nagyon hatásos .
14/25 anonim válasza:
Kaloriabazis.hu.
Csinálj 1400-1500 kcal-ás diétát, az oldal segítségével oda tudsz figyelnia fehérjebevitelre is. Mellette pedig spórtolj, kezdetben én is a kerékpárt ajánlom, de youtube-on is vannak nagyon jó videók.
Én 12 kg-ot fogytam így, anyukám 21-et.
15/25 anonim válasza:
Ja és nagyon fobtos, hogy rendszeresen, napi 5x étkezz.
16/25 A kérdező kommentje:
#4/15: a nemem lány.. és kb 166-167 cm vagyok :)) Igazság szerint egy műtét miatt híztam el.De az már pár éve volt, tehát a fő oka az elhízásomnak az, hogy nem mozgok és nem egészségesen étkezem.Anyukám lefogyott, engem is biztat, hogy egyek salátákat meg csirkemelleket, de nem szeretem az ilyeneket, ezért is eszem kevesebbet, mint amennyit szoktam..inkább... nos, mivel fiatal vagyok talán egy hónap alatt 6-7 kg is lemehet, ha nagyon igyekszem.. az utcára szégyellek kilépni (enyhén depressziós vagyok, de kezdek kigyógyulni) .. egyre többet mozgok és már alig vagyok idegbeteg és ilyenek.. nagyon szeretnék lefogyni, elhatároztam, megcsinálom! Köszi a választ
2014. jún. 13. 15:10
17/25 A kérdező kommentje:
Bocsi nem #4/15 hanem #4/16
2014. jún. 13. 15:11
18/25 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm mindenkinek a gyors választ, ez most jól jött, mert tanácstalan voltam.
2014. jún. 13. 15:13
19/25 anonim válasza:
Egy hónap alatt 6-7 kg nagyon sok, 3-at, max. 4-et fogyj, különben nagyon csúnya lesz a bőröd és egyébként sem egészséges.
Hajrá! :)
20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi a válaszodat, tudom hogy jót akartál, de nem értek veled egyet :) egy hónap alatt én simán leadhatnék kb. 5-6-7 kilót, mivel fiatal vagyok.. és nem is lenne csúnya a bőröm így tizenkétévesen, de ha mégis, hát akkor ott a szauna narancsbőr ellen avagy a sok edzés.. :) Vagyis nem olyan sok.Hetente nekem bőven elég 3-4 x edzeni :)) 1 vagy két órát :) az az elegendő (tudomásom szerint) és nem egészségtelen havi 6-7 kiló, utána is nézhetsz!Az orvos és az edző is mondta..
2014. jún. 13. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!