Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg, hogy...

Miért nem érti meg, hogy fogyózom?

Figyelt kérdés
szükségem van a fogyásra, már fogytam is de még mindig kell. egyik barátnőm, aki hasonló alkatú, mint én, minden nap, amikor találkozunk, enni akar, cukrászdába menni, fagyizni, vacsorázni, és magával akar rántani. ő is le akar fogyni, csak nincs akaratereje. tudja jól, hogy nem bűnözök szívesen, elég rossz érzés, hogy heti 1x mégis sikerül valami édességet megkívánnom, de ő azt akarja, hogy minden talin együnk egész nap. miért nem érti meg, hogy nem akarok? mindig nemet mondok de erősködik. aztán újrakezdi következő nap. esetleg féltékeny? de akkor sem kéne hátráltatnia.
2014. jún. 12. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy mi a célja vele, szerintem ha a barátnőd, akkor ki lehetne boncolgatni ezt a témát. Te pedig legyél határozottab, mondd meg neki, hogy te max. diétás fagyizóba vagy hajlandó menni, mert nem akarsz 100 kilós lenni. Ha másképp nem menj, találkozz vele kevesebbet, találj kifogásokat.
2014. jún. 12. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Rátudnád venni te esetleg,h járjatok együtt konditerembe? vagy esténként kocogni? Szerintem jót tenne neki is, lehet neki nincs elég akaratereje és ezért akar magával rántani. E helyett esetleg próbáld meg te felhúzni, s mozgásra bírni. Illetve menjetek kacsát etetni, ha van lehetőségetek, Találj ki te programokat, amin nem kell enned állandóan :) S nem hízol tőle. Esetleg készülj egy kis diétás csemegével, amit eltudtok majszolni pl egy padon, s mutasd meg neki,h az milyen finom.

Remélem segített.

2014. jún. 12. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Menjetek el teniszezni, vagy konditerembe abból a pénzből.Amúgy az embereknek fájó látni, hogy más emberek erőt tesznek abba, hogy ne legyenek olyan balfékek mint ők maguk.
2014. jún. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!