Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik gépet mennyit kellene...

Melyik gépet mennyit kellene használni, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
Van szobabicikli, mini stepper, leg magic, torna dvd( duci tréning). Melyiket hány percig kellene használni, hogy hatásos legyen? 88kg-ról szeretnék lefogyni nyárra. Ez az újévi fogadalmam. Eddig nem volt kitartásom csinálni, remélem most lesz!!!
2010. jan. 2. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább bicikli. Bár én futni járok, ilyen időben is de mellette gyakran biciklizem. Először kezd gyengébb fokozaton keveset, utánna növeld az időt és utánna a fokozatot. Bár én gyorsan megunom a biciklit ezért max fokozaton kb 15-20 percet szoktam tekerni a futás mellett.
2010. jan. 2. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Diéta nélkül bármelyiket csinálod, kövér maradsz.

A kajálásodat tegyed rendbe, a szobabicikli és társai csak kiegészítés, nem azon múlik a dolog.

2010. jan. 2. 19:10
 3/7 A kérdező kommentje:
És akkor még mindig nem kaptam választ a kérdésemre ? A diétáról nem kérdeztem semmit, mert azt egyértelmű hogy csinálom!
2010. jan. 2. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Napi 40-60 perc aerob 120-130-as pulzussal az ideális. Ehhez lődd be magadnak, hogy miből mennyit kell. Mi nem tudjuk személyre szabottan kitalálni.
2010. jan. 2. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy csinálod a diétát, és abban is biztos vagyok, hogy rosszul csinálod... Az emberek 99%-nak gőze nincs, hogyan kell táplálkozni.
2010. jan. 2. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezzel nem segítettél semmit! Ha már tudod(de honnan?) hogy rosszul csinálom , írd meg hogy kell helyesen ! Köszi!
2010. jan. 2. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

megírom helyette: napi 6 étkezés. Szénhidrát körülbelül 1-1,5 gramm/testsúlykilogramm, fehérje legalább 2 gramm/testsúlykilogramm, zsír pedig 1-2 evőkanál lenolaj.

Csak tiszta tápanyagokat vegyél magadhoz, a legjobb az, ha minden nap ugyan azokban az időpontokban étkezel és körülbelül ugyan azt.

Csirkemell,pulykamell,tonhal,tojásfehérje,fehérjeturmix,zabpehely,rizs,lenolaj,kevés gyümölcs, zöldségek(de NE zöldborsó, kukorica vagy sárgarépa). Ne egyél barna kenyereket, se teljes kiőrlésű dolgokat. Azok is ártanak a diétának!

Ezekből állíts össze magadnak étrendet és eddzél minden nap. Így kell diétázni. Ez mindenkinél működik, és a lehető legtöbb zsírt veszíted vele.

2010. jan. 3. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!