Ti tudtok reggel felkelés után enni?
Figyelt kérdés
nekem mindig hányingerem van, ha a kajára gondolok felkelés után. minimum egy órának el kell telnie, hogy enni tudjak. ti hogy vagytok vele? mit tudnék ellene tenni?2014. jún. 10. 07:17
1/18 anonim válasza:
Én (sajnos) egész délelőtt nem eszek.Nincs étvágyam.Reggel iszok két tejes kávét,azzal elvagyok délelőtt.
2/18 anonim válasza:
Én pont így tartom formában magam. Este hat után nem eszem, 9-10 körül futok pár kilométert, reggel felkeléskor pedig egy fél disznót is meg tudnék enni. Ezzel össze is foglaltam, hogy szerintem mit lehetne tenni ellene.
3/18 anonim válasza:
Én akkor vagyok rosszul, ha nem eszem semmit reggel. Felkelés/mosdás után tejeskávé + zsömle sonkával/tojással az alap, utána kezdek feléledni.
4/18 anonim válasza:
Naná, hogy tudok enni! Amíg nem raktam tele a bendőm, addig nem is tudok semmi teendőnek, munkának nekiállni. Na jó, de igen, csak hogy állandóan a kajálásra gondolok közben, meg hogy de ennék már, az is biztos, és az rontja a teljesítményt. Szóval az a tuti, ha eszek.
És szinte bármit képes vagyok megenni reggel, amit máskor is megennék. Talán az uborkasalálát nem, mert az nagyon mar még reggel, de minden más jöhet! :)
5/18 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok. Ma is kimentem a konyhába reggel és egyszerűen felfordul a gyomrom az ételektől. De én egész délelőtt nem tudok enni.
6/18 anonim válasza:
9 óra előtt nekem sem igazán esik jól. Inkább este eszem többet, és így jobban is érzem magam.
7/18 anonim válasza:
A körülményektől függ: ha nagyon ideges vagyok (mint pl most érettségik előtt) akkor csak egy kis gyümölcs + tejeskávé csúszik le. Ha hideg van,és 1-2 óra múlva edzeni fogok, akkor rendesen szoktam reggelizni hogy legyen energiám. Ha nagyon meleg van, akkor szintén max. valami kis gyümölcsöt vagy túrót vagy ilyesmit tudok enni.
8/18 anonim válasza:
Nekem is így van, kell egy óra kb. ébredés után, hogy tudjak enni.
De szerintem ebben nincsen semmi rossz. Nem hagyom ki a reggelit, csak nem kezdek el rögtön enni, ahogy kikeltem az ágyból.
10/18 anonim válasza:
ugyan ez van velem, ha 6kor kelek, ha 11kor, ha felkelés után eszem, rosszul leszek. Párom már megtanulta, sajnos az aranyosan ágyba hozott reggelik sem tesznek jót :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!