Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti tudtok reggel felkelés...

Ti tudtok reggel felkelés után enni?

Figyelt kérdés
nekem mindig hányingerem van, ha a kajára gondolok felkelés után. minimum egy órának el kell telnie, hogy enni tudjak. ti hogy vagytok vele? mit tudnék ellene tenni?
2014. jún. 10. 07:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én (sajnos) egész délelőtt nem eszek.Nincs étvágyam.Reggel iszok két tejes kávét,azzal elvagyok délelőtt.
2014. jún. 10. 07:33
 2/18 anonim válasza:
30%
Én pont így tartom formában magam. Este hat után nem eszem, 9-10 körül futok pár kilométert, reggel felkeléskor pedig egy fél disznót is meg tudnék enni. Ezzel össze is foglaltam, hogy szerintem mit lehetne tenni ellene.
2014. jún. 10. 08:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Én akkor vagyok rosszul, ha nem eszem semmit reggel. Felkelés/mosdás után tejeskávé + zsömle sonkával/tojással az alap, utána kezdek feléledni.
2014. jún. 10. 08:04
 4/18 anonim ***** válasza:

Naná, hogy tudok enni! Amíg nem raktam tele a bendőm, addig nem is tudok semmi teendőnek, munkának nekiállni. Na jó, de igen, csak hogy állandóan a kajálásra gondolok közben, meg hogy de ennék már, az is biztos, és az rontja a teljesítményt. Szóval az a tuti, ha eszek.

És szinte bármit képes vagyok megenni reggel, amit máskor is megennék. Talán az uborkasalálát nem, mert az nagyon mar még reggel, de minden más jöhet! :)

2014. jún. 10. 08:07
 5/18 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így vagyok. Ma is kimentem a konyhába reggel és egyszerűen felfordul a gyomrom az ételektől. De én egész délelőtt nem tudok enni.
2014. jún. 10. 08:25
 6/18 anonim ***** válasza:
9 óra előtt nekem sem igazán esik jól. Inkább este eszem többet, és így jobban is érzem magam.
2014. jún. 10. 08:30
 7/18 anonim ***** válasza:
A körülményektől függ: ha nagyon ideges vagyok (mint pl most érettségik előtt) akkor csak egy kis gyümölcs + tejeskávé csúszik le. Ha hideg van,és 1-2 óra múlva edzeni fogok, akkor rendesen szoktam reggelizni hogy legyen energiám. Ha nagyon meleg van, akkor szintén max. valami kis gyümölcsöt vagy túrót vagy ilyesmit tudok enni.
2014. jún. 10. 08:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem is így van, kell egy óra kb. ébredés után, hogy tudjak enni.

De szerintem ebben nincsen semmi rossz. Nem hagyom ki a reggelit, csak nem kezdek el rögtön enni, ahogy kikeltem az ágyból.

2014. jún. 10. 08:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 10. 08:56
 10/18 anonim ***** válasza:
ugyan ez van velem, ha 6kor kelek, ha 11kor, ha felkelés után eszem, rosszul leszek. Párom már megtanulta, sajnos az aranyosan ágyba hozott reggelik sem tesznek jót :(
2014. jún. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!