A felkelés utáni, reggeli előtti edzés egészséges? Ha igen, akkor mennyi a maximum időtartam, amennyi ajánlott? 26/L
Igen, éhgyomorra a leghatékonyabb sportolni, és utána egy jó nagyot belehet reggelizni..alig várom, hogy jöjjön a tavasz, és akkor minden reggel suli előtt mehetek megint futni, utána pedig hatalmas adag zabkása, nyami:D Nincs maximum időtartam, amennyi jól esik, de szerintem elég lesz 45 perc - 1 óra. Én a futást ajánlom, meg akár mehetsz biciklizni is:) De a barátom úszó, és hajnali ötkor vannak edzései..hát ne tudd meg milyen teste van.
Szóval..akár úszni is elmehetsz:D De pl ShapeShifter minden reggel másfélórát kondizott..magyarul...amit szeretnél, azt csináld! Csak melegíts be jól, és a végén nyújts.:]
Csinálj gerinctornát. Nekem annyira jól mozog a hátam utána. Innen szoktam 4-5 gyakorlatot kiválasztani, az reggelre épp elég is:
Egy ilyen polifoamot mindenképpen teríts le hozzá, azon nagyon kényelmes ezeket elvégezni. Ha simán a padlón próbálom, akkor eléggé megfájdulnak a leérő csontjaim utána. Nekem bevált, mert egész nap sokkal könnyebben tudom jól tartani a hátam, már reggel érzem, hogy melyik izom hol van.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Fogyni szeretnék és reggel van a legtöbb kedvem bármit is csinálni, meg azt hallottam, hogy több kalóriát is lehet elégetni, ha felkelés után edz az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!