Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy ezt érzem...

Normális, hogy ezt érzem fogyás közben?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, nagy súlyról indultam (98kg, 172cm), most tartok 78-nál, ami még mindig nagyon sok, de már az első hónapokban (pl. 88-90 kilónál) is kezdtem nagyon jól érezni magam, éreztem, hogy hú mennyit fogytam, sokkal több energiám lett mindenre és úgy éreztem, mintha 40 kiló lennék. Persze tisztában voltam vele, hogy még mindig nagyon kövér vagyok, de amikor készült rólam egy fénykép, akkor nagyon lelombozódtam, mert sokkal jobban láttam, mint azelőtt, hogy mennyire undorítóan kövér vagyok. Nem ment el a kedvem a fogyástól, sőt, csak nagyon elkeserített.

Ez normális, hogy úgy érzi az ember, hogy nagyon könnyű és már rengeteget fogyott pedig nem is? Meg hogy extrán látom a fényképen a kövérséget?

2014. jún. 9. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez természetes dolog. A végcél még ugye messze van, de teljes joggal érzed magad csinosabbnak,és energikusabbnak.

Régen 75 kg voltam, aztán lettem 68. Jobban éreztem magam a bőrömben, persze még volt rajtam jópár kg felesleg.

Voltam 51 kg is azután, akkor is zavart ahogy kinézek. Nem voltam kövér, csak nem tetszett az eredmény.

Most vagyok 58, és ugyanúgy undorítónak érzem magam, az 51 kg után.:D

Pedig emlékszel mit írtam? 68 kg-osan volt, hogy egész jól éreztem magam.:)

Függ a hangulatomtól és a fényviszonyoktól is. Úgyhogy ne keseredj el, tuti nagyon sokat változtál, és pozitív irányba. Nemsokára majd kezd összeállni az eredmény, de ezen végig kell menni.:)

2014. jún. 9. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Mivel régebben kövérebb voltál, így jogos, hogy a kevesebb súllyal jobban érzed magad.

Én 160 cm vagyok és 73 kilóról indultam, 46 kilóra fogytam, most épp 50 vagyok. Már 63 kilónál is tök jól éreztem magam, pedig még bőven kövér voltam, de mégis 10 kiló mínusznál jártam, ami azért elég nagy változás volt. Szóval tök normális, hogy így érzed 20 kg mínusznál:D

2014. jún. 9. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez ismerős... Határozottan érezhető magunkon ennyi fogyás, de a képek és a teljes alakos tükörkép még nem az igazi... S nem is minden részünk fogy egyformán. Nekem főleg nem. Az arcom és a combom látványosan karcsúbb, a hasammal alig történt valami, viszont ha megfogom a derekam (vagy a párom), akkor nem tűnök kövérnek. De a hasam elöl... Eh. Lefogytam a feleslegem felét, OK, élvezetesen, de azért némi odafigyeléssel, igyekezettel, lassan, de a hasam kb. olyan, mint volt. Ez kissé deprimáló :-/ Főleg, hogy most már nehezebben fogyok, mint korábban (=akkor teljesen jól, bár lassan, most már sehogy).

Te már szép eredményt értél el, sok sikert a továbbiakhoz, az azért reményt keltő, hogy lendületben vagy, nem? :) Legalábbis nekem, aki nehezen fogy és könnyen súlytart (bár karcsú sosem voltam, nem tudom, ott mennyire lesz nehéz), elég nagy dolognak tűnik, ha halad a fogyás :)

2014. jún. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!