Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan 'vegyem' rá magam,...

Hogyan 'vegyem' rá magam, hogy csak akkor egyek, amikor éhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, ahhoz képest, hogy mennyit eszek és mozgok teljesen szép alakom van. (174 magas vagyok és 60 kg) Az a nagy problémám, hogy sokat eszek- mindig elrágcsálnék valamit, akkor is, amikor nem vagyok éhes. Úgy gondolom, hogy nem kellene változtassak az étrendemen, de a szokásomon igen. Félek, ha így folytatom akkor sokkal nehezebb lesz később.
2014. jún. 9. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Akaraterőről hallottál már?

Le kéne valamivel foglalnod magad. Ha ráérsz egész nap enni elég unalmas lehetsz.

2014. jún. 9. 15:14
 2/4 anonim válasza:
Én is így vagyok (amúgy 165/52 nem vagyok túlsúlyos) nálam az a baj valószínűleg hogy kevés folyadékot iszom. Ha erre oda figyelek akkor nem csipegetek :)
2014. jún. 9. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is igyekszem több vizet inni, mert tudom, hogy keveset iszok.

És kedves első hozzászóló: egyáltalán nem unalmas az életem, folyton rohangálok valahová, de ha 5 perc időm van, akkor mindenképp eszek valamit. Főleg este, amikor már itthon vagyok.

2014. jún. 9. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

vegyél abonette azt rágcsálhatod ha nem akarsz hízni!

Amúgy a nagy fitnes lady-k is napi 5x esznek mert az az egészséges!

2014. jún. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!