Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hizni szeretnék, tudtok...

Hizni szeretnék, tudtok megoldást?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és 61kg-m De szeretnék vagy 70-75kg-ra hízni. Mit ajánlotok, hogy nagyon hizzak???
2010. jan. 1. 21:30
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
Sajnos én hízékony típusba tartozom, ezért nagyon jól tudom, hogy: 1 .nutellás kenyér 2. csokicsoki 3.zsíros ételek 4. esténként nagy zacskó chips+ cukros üdítőital 5.és a legfontosabb a kevés mozgás... rem tudtam segíteni
2010. jan. 1. 23:16
 12/18 anonim válasza:
énis ugyanebben a cipőben járok...18/f. azt ajánlom hogy lefekvés előtt ha csak teheted annyi banánturmixot igyál nyers tojással (jó sokkal) amennyit csak tudsz: rengeteg cukor és nyers fehérje...ha így sem megy akkor ilyen alkat vagy és sehogyan sem fog menni mint nekem.
2010. jan. 1. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Egészségtelen cukorbombák (csoki, nutella), meg nyers tojás vírusos időszakban... Gratulálok, ti aztán tudjátok, mi a legbiztosabb módja, hogy valaki beteg legyen...

Kérdező, az ilyenekre ne hallgass, tapasztalatból tudom. Sportolj, hogy izmosodj, sose hagyd ki a reggelit (egyrészt azért, mert éhgyomorral ha neadjisten sietsz valahova, előfordulhat, hogy rosszul leszel, velem már előfordult, azóta ha nincs időm reggelizni, viszek magammal, amit a BKV-n megeszek, másrészt azért, mert a gyomrodat a reggeli előkészíti az egész napra), minden nap egyél főtt ételt, és zöldséget-gyümölcsöt, egyél édeset is, és ehetsz zsírosat is, de ne vidd túlzásba, mert a sok édesség cukorbetegséghez, a zsírbomba meg koleszterinbetegséghez (aztán majd infarktushoz) vezet, de kellenek ezek is a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, de csak mértékkel, sose feküdj le éhgyomorral aludni (éhgyomorral lehetetlen elaludni), de megterhelt gyomorral se aludj el, mert vagy nem tudsz elaludni, vagy rosszul leszel, és az éjszaka közepén felébredsz, ráadásul hosszú távon olyan táplálkozási problémákat okozhatsz, hogy néhány napig vagy akár hétig nem tudsz rendesen enni, mint nyáron a nagy meleg miatt.

Gyakorlatilag a hízáshoz ugyanaz kell, mint a fogyáshoz, csak befolyásolja, hogy mire vagy inkább hajlamos, mennyi idős vagy, meg hogy van-e valami gyógyszer, ami befolyásolja.

Kis vitamint is ajánlok, anyuval nemrég fedeztük fel, csipkebogyó alapú C-vitamin. Ebből heti 1-2 elég, de tuti szinten tart.

2010. jan. 1. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyen a genetikád csinálhatsz bármit..,persze pár kiló úgyis felugorhat,de olyan nagy súlygyarapodás nem lesz!Ha meg nem genetika akkor,meg ahogy irták már elöttem..,étkezz egészségessen és sportolj(!),hogy ne egy zsirgombóc legyél!!
2010. jan. 2. 00:29
 15/18 anonim ***** válasza:
első vagyok, már bocs, de ő azt írta hogy hízni szeretne, nem azt hogy izmosodni, a másik dolog, meg hogy nem tudtam, hogy fiú...bocs
2010. jan. 2. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:
11:54 - Hízni, igen, de azt se írta, hogy beteg akarna lenni, az általad javasolt módszerrel pedig leginkább csak beteg lehet, és nem is biztos, hogy azoktól hízik (én akármennyit megeszek az általad ajánlottakból, egy dekát se hízok tőlük).
2010. jan. 2. 12:06
 17/18 anonim válasza:

az esti chips+sör tuti megoldás, én is attól hízom sajnos:(

de mivel nagyon egészségtelen, javaslom inkább, hogy este tolj be egy adag tejbedarát. fehérje+szénhidrát bomba, nekem van pár nagyon vékony srác ismerősöm, akiknek bevált. bár nekem is inkább híznim kéne...

2010. jan. 3. 00:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Majd egyet kettöt kiprobálok, igaz hizni + izmosodni szeretnék amit véletlen kihagytam, bocsi. :) De remélem valakié bevál..
2010. jan. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!