Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasamból hogy tudnék fogyni?

A hasamból hogy tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1 éve nagyon túlsúlyos voltam. El is kezdtem heti 3-szor edzeni és Norbi update kajákon élni. Mostanra a combom, vádlim és az egész lábam olyan amilyet szerettem volna, vékony, feszes, izmos. A karom ugyanez. Tehát tömören elégedett vagyok az eredménnyel. De a hasamból nagyon minimális ment le, vagy szinte semmi. Ez miért van?

30 kg-ot fogytam. És nagyon látszik, elsősorban a lábamon. És így már vékony láb mellett kirajzolódik a lábamhoz képest nagynak mondható hasam. Mert eddig vastag comb mellett eltűnt, vagy inkább normálisan nézett ki a nagy has.

Hasra is dolgozom első perctől (hasizom, felülés stb) de egyszerűen onnan semmi nem megy le. Már 3 hónapja csak hasra dolgozom, de még így is csak a combom vékonyodik tovább... aminek persze örülök, de annyira idegesít, hogy a mostani alakomhoz képest viszonylag nagy a hasam.

Szerintetek??

Kép: (Elől és oldalnézet)

[link]

22/N

2014. jún. 7. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez a helyzet, de nem tűnik túl nagynak.
2014. jún. 7. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi baj a hasaddal!Én is 32 kilót fogytam,már 8 éve tartom a súlyom,sportolok rendszeresen.Örülj inkább te is,hogy nem lóg a bőröd:) Ügyes vagy,csak így tovább:):):)
2014. jún. 7. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

nem értem mi bajod a hasaddal...szerintem tök jó lett! :)

esetleg növeld a has edzését, csinálj több felülést pl.

26N

2014. jún. 7. 18:54
 4/4 anonim válasza:

Először is gratulálok a fogyásodhoz. :)

KEzdd el az insanity-t. Az tuti meghozza a sikert.;)

2014. jún. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!