Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert nem mukodik a fogyas nalam?

Miert nem mukodik a fogyas nalam?

Figyelt kérdés
egy hete hogy tornazok norbi duci treningjere, naponta 2x is, 1000kaloria korul eszem, azt is gyumolcsoket zoldsegeket csirkemellet, neha joghurtot, mindig mozgasban vagyok valamit csinalok mégse veszem eszre hogy fogynék, mérlegem nincs tehat nemtudom mennyi kilo is lehetek, de kb 100korul.es no vagyok
2014. jún. 7. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt mit vártál? Lement max. 3 kiló, ez szinte csak víz. Majd 5-6 hónap múlva nézd meg magad. Lesz változás!
2014. jún. 7. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt híztál el?Akkor hogy fogyhatnál le egy hét alatt?Olvasd el a Sárga Kapszulát,nagyon sok jó tanács van benne.
2014. jún. 7. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A kilókat felejtsd el!Az a lényeg,amit a tükörben látsz!Sportolj,igyál sok vizet,diétázz!Ha kitartó vagy,meglesz az eredménye!Én 32 kilót fogytam!Most 70 vagyok és nincs rajtam egy deka felesleg sem!
2014. jún. 7. 12:47
 4/5 A kérdező kommentje:
persze tudataban vagyok annak hogy nem egy het alatt hiztam el,de azert valamilyen valtozast azert mar szeretnek latni ennyi mozgas mellett...eddig csak norbiztam, de epp elobb probaltam Reka egyik videojara tornazni ami a felso testre vonatkozik, de ez a no eszmeletlen, mit egy hajcsár :D erre még nem vagyok felkeszulve..
2014. jún. 7. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél egy szobabiciklit és csinálj súlyzós edzéseket.Nem biztos hogy jó neked az ugrabugra.
2014. jún. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!