Ha a koplalás nem fogyaszt, hogy lesznek az anorexiásak?
Mindig írjátok itt, hogy a koplalással nem lehet lefogyni. De az anorexiásak napi egy almát esznek és soványak lesznek tőle, még ha nem is sportolnak.
Akkor úgy értitek, hogy nem lehet TARTÓSAN lefogyni tőle? Szóval úgy, hogy ha eszel egyszer megint, azt jobban fogod raktározni?
de akkor miért mondják, hogy nem fogyaszt a koplalás?
ja, és az elsőt nem tudom értelmezni, hogy miről akart beszélni. az elsorvad is lefogy először...nem kövéred sorvadnak el...
Tök jó, ha valaki az anorexiásokhoz akar hasonlítani. Állítólag nem kellemes dolog. Biztosan persze nem tudhatom, de ahogy elmondják, nem jó.
A koplalással az a baj, hogy az esetek TÚLNYOMÓ többségében a kínkeservvel leadott kilók visszajönnek és mivel a koplalás miatt a szervezet jobbára az izmokat bontja és ÁLTALÁBAN a súly zsírban jön vissza a létrejövő új testkompozíció nem épp optimális, mert a kialakuló új kép rosszabb, mint az "eredeti".
Dehogy akarok hasonlítani, normálisan vékony vagy alkatilag, csak eszembe jutott:)
"A koplalással az a baj, hogy az esetek TÚLNYOMÓ többségében a kínkeservvel leadott kilók visszajönnek és mivel a koplalás miatt a szervezet jobbára az izmokat bontja és ÁLTALÁBAN a súly zsírban jön vissza a létrejövő új testkompozíció nem épp optimális, mert a kialakuló új kép rosszabb, mint az "eredeti"."
Értem, én is ezt írtam a kérdésben, akkor végülis jól látom:)
Rövid távon nem fogyaszt, főleg, ha leállnak vele. Az anorexiások azért fogynak, mert nagyon sokáig nem esznek, meg sportolnak is. A szervezetük tűréshatárát "tesztelik", s ha sikerül is leállítani őket, sokszor maradandó testi károsodást szenvednek.
Ha valaki koplalni kezd, majd pár hónap múlva leáll vele, gyorsan visszaszedi a dupláját, és hízékonyabbá is válik.
mert a fogyást normális egészségesen gondolkodó emberek a zsírból fogyásra értik,a testzsírszázalék csökkentése a cél.
és mert az egész téma az egészséget célozza meg nem az önpusztítást,sanyargatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!