Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek a hízás előtt is nagy...

Akinek a hízás előtt is nagy melle volt annak fogyás után is megmaradt?

Figyelt kérdés
sokat híztam rövid idő alatt betegség miatt. Eddig 75/E melltartót hordtam most 85/E. Meg fog maradni a mellem ha leadom a plusz kilókat vagy búcsúzzak el tőle?
2014. jún. 4. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
búcsú
2014. jún. 4. 17:26
 2/9 A kérdező kommentje:
:(
2014. jún. 4. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Szokták mondani, ahova utoljára híztál, onnan fog először lejönni a zsír. Tehát ha te mellre híztál, akkor onnan is fogsz fogyni.

Nekem ez csak jó hír, mert én nem szeretem a nagy melleket, pedig nekem kisebb van, mint neked. :D

2014. jún. 4. 19:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem mellre híztam mivel a kosár méret nem változott a hátam lett hurkásabb ezért reménykedek hogy fogyni sem fogok belőle!
2014. jún. 4. 19:39
 5/9 anonim válasza:
hány cm vagy? hány kg?
2014. jún. 7. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Zsír égetésnél mindenhonnan ég a zsír a melledről is de ne aggódj mert valószínűleg úgyse fogsz lefogyni.
2014. jún. 7. 13:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Kösz kedves utolsó......... Kívánom menj át azon mint én és utána kapj pár ilyen kedves kommentárt....

175 cm vagyok és 79 kg most hízás előtt 58-60 között voltam

2014. jún. 8. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Az igazság néha fáj. Jobb lett volna ha hazudok? Mutasd meg hogy te más vagy és le tudsz fogni. Írj ha sikerült .Hajráf!
2014. jún. 8. 15:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Sosem voltam kövér, sőt sportoltam mindig. Te pedig nagyon messze állsz az igazsághoz. Hormon kezelésem volt és három sikertelen lombikom ettől híztam el....

Te viszont biztos tökéletes vagy....

2014. jún. 9. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!