Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy sùlyfeleslegnél...

Nagy sùlyfeleslegnél miért nem látszik szinte semmit 20 kg-os fogyás?

Figyelt kérdés
102-ről 82-re fogytam,de ugyanolyan dagadt vagyok. A ruháimon érzem a változást,de amùgy nem feltünő. Ha kb még 10 kilót fogynék,az látszódna már? Tudom,hogy még ùgyis dagadt lennék,de nem is vékony akarok lenni.
2014. jún. 3. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 130-ról jöttem le 111-re, és én is alig látom magamon, és vannak emberek, akiknek fel sem tűnik, vagy legalábbis nem mondanak semmit. Mások szerint viszont rengeteget fogytam, és a ruhákon tényleg nagyon érezni. Az még esetleg elképzelhető, hogy valamit nem jól csináltál, ezért izomból is fogytál, aminek nagyobb a fajlagos tömege, azaz nagyobb súlycsökkenés is kevésbé látszik. Ez egyébként kifejezetten rossz, nem jó izomból fogyni, de magas fehérjebevitellel és edzéssel megelőzhető, sőt még erősödhetsz is.
2014. jún. 3. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:
26%

az ideális tartományba csökkentett testzsír nem vékony,hanem egészséges.

ha nincsenek izmaid,formád,akkor azt fel kell majd építeni.

de a fölösleges zsír testen való hordásának értelme nincsen.

2014. jún. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!