Hogyan hányassam meg magam? ( tudom hogy hülyén hangzik! ) Vagy mit egyek hogy hasmenésem legyen? (Lécci hasznos tanácsokat írj és ne az h nyomd le az ujjadat) Köszi : )
hánytatásra: meleg sós víz
hasmenésre: káposztalé (jó sok), vagy ilyen savanyúságlé, tiszaszen
De miért kéne, bevettél vmit vagy így fogyózol? ha fogyózni akarsz tedd amit én... fiú vagyok, kicsit túlsúlyos voltam, de reggel semmit nem eszek, majd olyan 3 körül vagy mégkésőbb eszek nagyon sokat, este meg vagy semmit vagy nagyon keveset, és tök izmos lettem (csak tesióra mellett, tehát semmit nem sportolok)
Nagyon szükséged van ilyen önkínzásra? Mind1,inkább hasmenésed legyen, mint a másik megoldás- az elég drasztikus.
Szóval, egyél sok csípőset- lehet kapni chili szószt, garantált hatás. Valahol olvastam, Beyonce is így fogyózik. Mondjuk Ő valami erős lötyit is iszik hozzá.És ott van még a ricinus, de az már nagyon durva...
Van egy ednos ismerősöm. Ő is folyton ezt csinálta. Nem tett jót neki, nagyon nem. Inkább keress fel egy orvost, fog tudni segíteni.
Tényleg, ne b*szd el az életed..
most mondjam azt,hogy én meg öklendezni szoktam? és már hang nélkül is megy? semmi ujjledugás,semmi..
de nem ajánlom,ha ezzel szeretnél lefogyni,mert..szart sem ér..csak súlyt tartok,és nem tudom abbahagyni..
ma már 5x hánytam,nem is keveset. mert állandóan bűntudatom van.
ennyi.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!