Hogy adjak le gyorsan súlyt?
az a helyzet hogy volt egy balesetem ami miatt 2 hónapig feküdnöm kell és idén már nem tornázhatok. De emiatt 98 kiló lettem.
Segítsetek hogy fogyjak le gyorsan? Akár hatékonyan.
Az a baj hogy én tényleg nagyon szeretek enni. Ha valaki tud valami jó módszert írja meg léccives. 16/L
Ne zabálj... ilyen egyszerű
Ha mozogni nem tudsz, akkor ennyi az egész.
16 évesen 98 kg?
Ne haragudj hogy ezt mondom, de az elsővel egyetértek. Te nem enni szeretsz, hanem egyenesen zabálsz.
Szerintem kérd meg anyudat, hogy vigyen el egy dietetikushoz, aki összeállít neked egy étrendet, majd kérd meg anyudat, hogy ő állítsa össze a mennyiségeket.
Ja és szerintem két hónap alatt nem lehet 100 kg-ra hízni. Ez hülyeség. Te is tudod, hogy előtte se sportoltál. A táplálkozásodon változtass.
A fogyás 70%-ban a diétán múlik. Szóval ajánlom, hogy kezdj el diétázni. Az hogy ez milyen gyorsan fog menni az függ a súlyodtól, genetikától és hogy mennyire tartod a diétát.
Ajánlom olvasásra: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!