Kakaót ihatok fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
édesítőszerrel, zsírszegény kakaóporral és 0,1% tejjel.2014. jún. 2. 13:36
1/9 anonim válasza:
Ennyi erővel vízzel is lehetne... nem hittem, hogy létezik 0,1%-os tej.
2/9 A kérdező kommentje:
na és akkor vízzel mehet?
egyébként létezik.. tej íze igazából nincs, de mégis jobb vele a fehérjeshake is mint vízzel... krémesebb vagy nem tudom.
2014. jún. 2. 13:44
3/9 anonim válasza:
0,1%-s """"""""tej""""""" igazából víz, szóval tök mindegy.
6/9 anonim válasza:
Inkább kókusz- vagy mandulatejjel és normális kakaóporral (nem tudom, milyen lehet a zsírszegény kakaópor, de jó biztos nem).
Ha az ember kakaót akar inni, szeretné, hogy finom legyen, nem? Különben ihatna vizet vagy teát, ami roppant kalóriaszegény, de szintén finom...
7/9 anonim válasza:
Inkább igyál meg egy normális, finom kakaót egyszer, a fogyókúrád nem fog tőle tönkremenni, ha amúgy rendesen betartod. Minthogy ilyen szarságokon tengődj, hogy vizes kakaó, meg édesítőszerek.
8/9 ParisRose válasza:
Szerintem nyugodtan. Vagy ajánlom még neked a gyümölcsturmixokat, ha szereted. Pl. most egy jó kis epreset.
9/9 anonim válasza:
Simán belefér. Életmódváltás mellett én is iszom néha, ha megkívánom. Szerintem mértékkel minden belefér, amíg nem napi 2 bögrével iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!