Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kakaót ihatok fogyókúra alatt?

Kakaót ihatok fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
édesítőszerrel, zsírszegény kakaóporral és 0,1% tejjel.
2014. jún. 2. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel vízzel is lehetne... nem hittem, hogy létezik 0,1%-os tej.
2014. jún. 2. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:

na és akkor vízzel mehet?

egyébként létezik.. tej íze igazából nincs, de mégis jobb vele a fehérjeshake is mint vízzel... krémesebb vagy nem tudom.

2014. jún. 2. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0,1%-s """"""""tej""""""" igazából víz, szóval tök mindegy.
2014. jún. 2. 13:44
 4/9 anonim válasza:
Belefér minden további nélkül
2014. jún. 2. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért ne nagyon buzdítsátok
2014. jún. 2. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Inkább kókusz- vagy mandulatejjel és normális kakaóporral (nem tudom, milyen lehet a zsírszegény kakaópor, de jó biztos nem).

Ha az ember kakaót akar inni, szeretné, hogy finom legyen, nem? Különben ihatna vizet vagy teát, ami roppant kalóriaszegény, de szintén finom...

2014. jún. 2. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább igyál meg egy normális, finom kakaót egyszer, a fogyókúrád nem fog tőle tönkremenni, ha amúgy rendesen betartod. Minthogy ilyen szarságokon tengődj, hogy vizes kakaó, meg édesítőszerek.
2014. jún. 2. 14:43
 8/9 ParisRose válasza:
Szerintem nyugodtan. Vagy ajánlom még neked a gyümölcsturmixokat, ha szereted. Pl. most egy jó kis epreset.
2014. jún. 2. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Simán belefér. Életmódváltás mellett én is iszom néha, ha megkívánom. Szerintem mértékkel minden belefér, amíg nem napi 2 bögrével iszol.
2014. jún. 3. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!