Mi a véleményetek a Magic Rings-ről?
Valaki közületek használta már, ezt a fogyasztógyűrűt?
Volt eredménye, és tartós volt a fogyása?
Köszönöm a válaszokat!
Beszélj dietetikussal. Hiszen róluk biztosan tudjuk, hogy:
- az amerikai táplálkozási intézet ajánlásait, nézeteit követik amit a coca cóla és más nagy élelmiszeripari multicégek támogatnak
- a magyar dietetikus szövetséget (MDOSZ) édességgyártók támogatják (ez deklarált a honlapjukon)
Tehát forduljunk olyan emberhez, akiről tudjuk hogy a képzését élelmiszeripari cégek érdekei hatják át. Nyilván egy ilyen ember tisztességesen az én érdekeimet tudja szem előtt tartani, hiszen a kapzsi haszon orientált multicégek bizonyára erre törekszenek a saját embereik kiképzésekor.. És ideje felébredni az álomvilágból.
Nincsenek fogyasztó szerek, termékek.
A dietetikusok a táplálkozástudomány egy zsákutcáját hirdetik, ez áltudomány és kifejezetten káros, főleg hosszú távon. Évtizedek óta csak bajt okozott az általuk erőltetett táplálkozási irányzat, ez mind a mai napig így van. Nem érdemes velük kommunikálni, mint ahogyan egy orvostól is értelmetlen elfogadni egy hatástalan /de mellékhatásokat okozó/ gyógyszert. Nem effektív a módszerük, csak háttérben húzódó ipari érdekeknek kedvező.
Azt nem várom el hogy rögtön elhidd nekem, viszont gondolni gondolj rá. Természetesen alá is tudnám ezeket támasztani, szóval nem írok csak úgy ilyeneket.
De ha már ilyen véleményem és tapasztalatom van, dietetikusok helyett legalább én is tudok segíteni, ha már úgyis itt írogatok.
Egyébként 2 dietetikussal már volt nekem is jó tapasztalatom. Egyikük egyszerűen nem akart semmit sem rám erőltetni, mert ilyen típusú személyiség volt és nem volt kérdéses hogy voltaképp én nem a tanácsaiért találkoztam vele, másikuk pedig olyan kivételes volt, hogy tovább látott az egyetemi oktatásánál. De az ilyenek ritka kivételek ám sajnos.
#6 Kicsit el vagy tévedve. Annak, hogy ki támogatja őket, semmi köze a munkájukhoz. Mit gondolsz összeállít neked egy diétát kólából meg hamburgerből.
Fogadok, hogy beszűkült agyú jobbikos vagy.
Félig eltaláltad, nyitott elméjű jobbikos vagyok! :D
Nagyon jót szórakozom én is, próbálom az embereket (természetesen csak szórakozásképp hozok előítéleteket, csak próbálkozom vele) én is politikai és világnézet szerint besorolni!
Csak nem egy liberalista válaszoló? :P
Nem hamburgert fog ajánlani, hanem hamburgerrel egyenértékű kenyeret..
Meg nem cólát, hanemm a cólával egyenértékű vagy még rosszabb tejet, tejtermékeket. Hirtelen több problémám nincs is, ez bőven elég a tervezett népmérgezéshez, tervezett megbetegedések előidézéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!