Mi a véleményetek a Magic Rings-ről?
Valaki közületek használta már, ezt a fogyasztógyűrűt?
Volt eredménye, és tartós volt a fogyása?
Köszönöm a válaszokat!
A legkevésbé sem vagyok liberalista szimplán csak józanul gondolkodok és nem hagyom magam befolyásolni a média által és nem nyelek be mindenféle szemetet a tévéből meg a netről, hanem a saját eszemet használom és a saját tapasztalataimból építkezem.
Nagyon nyitott gondolkodású lehetsz, ha nálad ez már a liberalizmussal egyenértékű....gratulálok.... :D
Nem, ez még nem egyenértékű nálam a liberalizmussal, csak (a poén kedvéért) próbálkoztam vele. Számomra a liberalisták naiv és megvezetett világnézete egy jó skatulya ami sok emberre viszonylag jól ráhúzható, de nincs jelentősége.
A legtöbb embert valamilyen módon befolyásol a média, de ha nem is, akkor a saját szubjektív tapasztalatok is nagyon sok esetben teljesen elszállt következtetéseket eredményeznek.
Például ha nem vagy jobbikos, akkor már eleve (bár nem 100%) eléggé elszállt gondolkodású lehetsz. :)
a legújabb kutatások szerint, a hamburger és a kóla a legegészségesebb étel a világon.
és vigyázni kell, mert a kólától teherbe lehet esni.
ezt a legújabb (JLTEAK) jobbikos lányok teherbe esnek a kólától.
mivel a kólát a koka cserjéből állítják elő és a koka cserjéből késül a kokain is, és minden kokain előbb utóbb egy Kolumbiai drogbáróhoz kerül, akinek nagyon sok pénze van. ezt a(z) (VMPLECD) vagyis a vajon mennyi pénze lehet egy kolumbiai drogbáónak nevű szervezet kalkulálta ki egy 1999-es kalkuttai hidegháborús mészárlás során fennmaradt bambuszlevelekből. Tehát a kolumbiai drogbárónak rengeteg pénze van, és sok nője és mindig nagyokat akciózik a csajokkal és mikor érzi, hogy épp elmenne gyorsan kiveszi és szétlövi az egész cuccot bele a kokainba. Az ondóban lévő hímivarsejtek, megkötősnek a kokain szénatom molekulái közt. Ezt egyébként a (HÉEEKDB) vagyis, hogyan élvez el egy kolumbiai drogbáró nevű szervezet számolta ki. A szénatomok megkötik a hímivarsejteket, és beágyazósnak és lehibernálja őket, akár több 100 évig is képes így elraktározni a megkötött atomi részecskéket. A kokaint a drogbáró elüzleteli és szétküldi minden hova, jó pénzért.
Felvásárolja a coca cola és beleteszi a kólába.
Bepalackozzák és eljut a fogyasztókhoz.
És itt jön a csavar, a jobbikos lányok petefészke máshogy alakult ki mint a többi lány petefészke. A belekben lévő izomsejtek és izomkötegek, sokkal ritkább huzalozásban helyezkednek el mint a többi lányéban.
És mikor szegény, óvatlan, kicsi kis jobbikos lány felnyitja azt az egyébként ártatlannak látszó coca colás üveget nem gondol bele abba, hogy a (JLTEAK) és a (HÉEKDB) már réges rég kiszámolta azt, hogy ő teherbe tud esni attól az ártatlan coca colától mert a cólában lévő szénatomok megkötötték a kolumbiai drogbáró hímivarsejtjeit és szegény kicsi lányka kicsiny szájához emeli az egyébként veszélytelennek tűnő colás üveget és bele kortyol a halálos teherbe ejtő elixirbe és lenyeli, ekkor a gyomorsavban lévő kemikáliák feloldják a kokainban lévő szánatomokat és kiszabadulnak a le hibernálódott hímivarsejtek és elkezdenek a beleken át furakodva lejutni a petefészekbe. És mivel ő egy jobbikos lányka ezért a belső szervei is máshogy alakultak át, és a hímivarsejtek átfurakodnak a belein, le egészen a petefészkébe és így a másik oldalról termékenyítették meg szegény jobbikos lányt.
És igy született meg, Don Amirez Sanchez Lakatos Pujáró Kovács, Győzike....vagyis.....a félvér jobbikos. :-)
És ezt a választ maga a (ÉVAJK) én vagyok a jobbikos király szövetkezete alkotta meg. Ezt alá is tudom támasztani.
Üdv, egy nyitott elméjű, jobbikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!