Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek futhatok?

Szerintetek futhatok?

Figyelt kérdés

161 cm/73 kiló vagyok, lány. 10 kilót fogytam már, ez alatt volt, hogy mozogtam (torna, vagy edzőterem), volt, hogy nem.

Most viszont el szeretnék járni futni. Tudom, hogy nagy súlyfelesleggel nem szabad, mert tönkreteszi az ízületeket. Az otthoni tornára nem tudom magam rávenni, biciklizni utálok, uszodába nem megyek. Szóval ez az egyetlen opció :D Szerintetek ekkora súllyal mehetek futni, vagy majd inkább azután, miután fogyok még egy kicsit?

A másik, hogy lehet, hogy hülye kérdés, de ti nem röhögnétek ki, ha egy kövér lány futkosna mellettetek? Amúgy negyed órás sétára van egy közeli erdő tóval, oda mennék, mert utcán nem szeretnék futni, a futópálya pedig messze van nagyon. Csak az a baj, hogy ott elég sok az ember (futók, horgászok, családok), és félek, hogy kiröhögnének..

Szerintetek érdemes futnom?

2014. máj. 31. 07:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem röhögnélek ki, aki fut az egészsége érdekében, az nem kiröhögni való, hanem elismerést érdemel, nem te leszel az egyetlen kövér, aki fut.
2014. máj. 31. 08:22
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Jobb mozgás nem jutott eszedbe, ugye?

2014. máj. 31. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
hát én fogyok a futástól (meg az egészséges kajálástól), szóval nekem bevált, fuss mindenképpen ;)
2014. máj. 31. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

A futástól fogysz vagy az egészséges kajálástól?

Kíváncsi vagyok milyen módszerrel vizsgáltad a kettőt, hogy ilyen következtetést tudtál levonni és nem csak primitív általánosítás lett amit leírtál..

2014. máj. 31. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Tök jó ez a cikk, nekem sok mindenre magyarázatot adott.
2014. máj. 31. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem fuss , de akkor szerezz be egy jo futocipot es eloszor rovidebb tavval kezd , ne eroltesd meg a labad es ne felj nem fognak rohogni
2014. máj. 31. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Mért úgy állsz hozzá mindenhez hogy "nem szeretnék", "kiröhönélek", "nem megyek". Az a baj hogy több a kifogásod mint az ötleted. Így nehézkes lesz a fogyás :)
2014. jún. 2. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!