Szerintetek futhatok?
161 cm/73 kiló vagyok, lány. 10 kilót fogytam már, ez alatt volt, hogy mozogtam (torna, vagy edzőterem), volt, hogy nem.
Most viszont el szeretnék járni futni. Tudom, hogy nagy súlyfelesleggel nem szabad, mert tönkreteszi az ízületeket. Az otthoni tornára nem tudom magam rávenni, biciklizni utálok, uszodába nem megyek. Szóval ez az egyetlen opció :D Szerintetek ekkora súllyal mehetek futni, vagy majd inkább azután, miután fogyok még egy kicsit?
A másik, hogy lehet, hogy hülye kérdés, de ti nem röhögnétek ki, ha egy kövér lány futkosna mellettetek? Amúgy negyed órás sétára van egy közeli erdő tóval, oda mennék, mert utcán nem szeretnék futni, a futópálya pedig messze van nagyon. Csak az a baj, hogy ott elég sok az ember (futók, horgászok, családok), és félek, hogy kiröhögnének..
Szerintetek érdemes futnom?
A futástól fogysz vagy az egészséges kajálástól?
Kíváncsi vagyok milyen módszerrel vizsgáltad a kettőt, hogy ilyen következtetést tudtál levonni és nem csak primitív általánosítás lett amit leírtál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!