Használt már valaki Beacitát, vagy más fogyitabelttát?
Használnak egyáltalán?
Na oszt' ki kérdezte, hogy hány fogad van. A megfelelő tápanyagot kell bevinni és nem ilyenekre költeni a pénzed.
2014. máj. 27. 16:44
12/19 A kérdező kommentje:
Nem fogom örökké szedni, csak amíg valamennyit lefogyok. Különben meg egy hónapra 8000 nem túl sok, más gyógyszer még drágább is.
Azt a 8ezret költhetnéd normális kajára is. Na és milesz ha abbahagyod? Ugyanúgy visszahízol husika ;)
2014. máj. 27. 17:43
14/19 A kérdező kommentje:
ez bonyolult. Évekig anorexiás voltam, és az elmúlt egy évben felszedtem valamennyit, most nézek ki normálisan, de nekem nem tetszik, hogy vastagabb a combom... Ezért akarok kicsit visszafogyni. Egyébként 171/56 kiló vagyok. De régen is úgy volt, hogy miután megszoktam a kevesebb kaját, már nem is tudtam többet enni.
Most is szörnyen sovány vagy!
2014. máj. 27. 17:52
16/19 anonim válasza:
Jèzusom!!! Nem gondoltam hogy vèkony vagy! Mindegy, èn vàlaszolok a kèrdèsedre! Leírom a sajàt tapasztalatomat!
Èn most szedek egy tablettàt, amivel kèt hónap alatt 11 kilót fogytam! Ebböl egy havi adag 2500 ft! Màst nem mernèk kipróbàlni, mert fèlnèk hogy elcseszem a pènzem olyanokra amik nem hasznàlnak! Ezt a tablettàt 4 éve szedtem akkor 10 kilót fogytam töle, de kevesebb kiloval kezdtem akkor! Nem szedtem vissza semmit, tehàt hatàsos volt! Aztàn terhes lettem! Kèt ève szültem ès azóta küszködtem a kilòkkal! Mindent megprobàltam ami egèszséges! lefogytam kèt kèt alatt kèt kilót ès egy hètvège alatt visszahíztam! úgyhogy elkezdtem szedni újra! 15 kiló fogyàs a cèl! Meg is lesz! Úgyhogy biztosra mondhatom, hogy egy fajta gyógyszer tutira hatàsos! A te èrdekedben nem àrulom el a nevèt!
2014. máj. 28. 15:23
Utolsó, gondolom azért híztál vissza egy hétvége alatt, mert koplaltál.
2014. máj. 28. 19:16
18/19 anonim válasza:
Nem! Azèrt híztam vissza, mert imàdok enni! Rendesen ebèdeltem, vacsoràztam, mert nincs akarateröm! Èn èlvezetböl eszem, mert imàdok mindent! Hàt ez van!
2014. máj. 30. 23:41
19/19 anonim válasza:
Nekem a közelmúltban ajánlotta gyógyszertárban egy gyógyszerész,most felmérem tapasztalatokat és ha pozitívak másnál,talán!
2015. márc. 18. 17:29
Kapcsolódó kérdések: