Használt már valaki Beacitát, vagy más fogyitabelttát? Használnak egyáltalán?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 14:34
1/19 anonim válasza:
Már mint, hogy érted. Beveszed a tablettát és fogysz? Vagy hogy?
2/19 A kérdező kommentje:
Hát egy tablettától nyilván nem, de mondjuk pár hét után?
2014. máj. 27. 14:46
3/19 anonim válasza:
Nem érted.....
De, pont a tablettától várod el a fogyást, mert ezt mondod, csak nem érted amit én mondok.
Nem, nem fog sikerülni vele.
4/19 A kérdező kommentje:
Sportolok minden nap, és sok gyümit, zöldséget is eszek.
2014. máj. 27. 14:54
5/19 anonim válasza:
Na és? Írtad?
Meg a gyümölcs hanyagolandó szálkásításnál. Húst meg nem eszel, vagy mivan?
6/19 anonim válasza:
Jaj Marcsello, nem tudom ki vagy, de a stílusodon lehet mit javítani. Maradj inkább Drugs Bunny mellett, de próbáld itt megváltani a világot!
Kedves! Nem, nem használnak a fogyi tabletták, illetve igen, karcsúbbá teszik a pénztárcád.
7/19 Andizsuzsi válasza:
Ezt is törölni fogják, jeleztem.
Az, hogy milyen kérdésekre válaszolsz, csak rajtad áll. Ha egy kérdés szerinted nem normális, ugord át. Ez ilyen egyszerű.
Nem, kedves kérdező, nem használnak. Ha legalább egy is használna közülük, akkor mindenki azt enné, és nem lenne túlsúlyos ember.
8/19 A kérdező kommentje:
Hát most úgy tűnik, kezd hatni, mert két szemet vettem be pár órája, és egyáltalán nem vagyok éhes!!!
2014. máj. 27. 16:37
9/19 anonim válasza:
Na és, attól, hogy nem vagy éhes, a megfelelő tápanyagot nem viszed be a szervezetedbe, ergo koplalsz. Ha valaki ennyit nem tud, arra nyugodtan mondhatom, hogy fogyatékos. Nem?
10/19 A kérdező kommentje:
Igen, de akinek ki van tágulva a gyomra, nem tud kevesebbet enni jóval, mert éhes marad, ezért jó az éhségcsökkentő.
2014. máj. 27. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!